Cadde Oyunculuğu bıraktı! 'Beni küçük bir et parçası olarak gördüler'

Oyunculuğu bıraktı! 'Beni küçük bir et parçası olarak gördüler'

07.04.2023 - 14:33 | Son Güncellenme:

Oğlunun babası Sebastian Bear-McClard'dan ihanet gerekçesiyle boşanan, İngiliz şarkıcı Harry Styles ile yeni bir aşka yelken açan Emily Ratajkowski, oyunculuk kariyerine nokta koydu. Yıldız isimlerle birlikte kamera karşısına geçme şansı yakalayan ABD'li model, sinemadan uzaklaşma kararının nedenlerini anlattı.

Oyunculuğu bıraktı Beni küçük bir et parçası olarak gördüler

Emily Ratajkowski, 2004 yılında 'Andrew's Alteration' adlı kısa film ile oyunculuğa adım aarken, üniversite eğitimi aldığı dönemde 'iCarly' dizisinde yer aldı. Modellik kariyerini de sürdüren Ratajkowski, ilk çıkışını 2014'te yönetmenliğini David Fincher'ın üstlendiği 'Gone Girl' (Kayıp Kız) filminde, Ben Affleck'in canlandırdığı 'Nick'in sevgilisi 'Andie Hardy' rolüyle yaptı.

Haberin Devamı

EKİBİYLE YOLLARINI AYIRDI

Los Angeles Times'a röportaj veren 31 yaşındaki güzel, oyunculuk kariyerini bırakma nedenini anlattı. Ratajkowski, güven sorunu yaşadığı için mejaneri, oyunculuk ajansı ve ticari temsilcisiyle çalışmaya son verdiğini de açıkladı.

Oyunculuğu bıraktı Beni küçük bir et parçası olarak gördüler

"İNSANLAR BENİ YARGILIYOR"

Uzun ömürlü ciddi bir oyuncu olarak hissetmiyorum. Kendimi 'Sanat peformansı yapıyorum ve bu da benim işim' diyecek gibi hissetmiyorum. Kendimi, insanların 'Göğüsleri dışında başka bir şeyi var mı?' şeklinde yargıladığı küçük bir et parçası olarak görüyorum.

"İLGİMİ ÇEKMİYORSUNUZ"

Son günlerde şarkıcı Harry Styles ile sürpriz aşkıyla konuşulan ünlü isim, "Onlara güvenmedim. Telefonları kendim açabilirim. Bu kararları kendim vereceğim. Hiçbiriniz benim ilgimi çekmiyorsunuz. Ve tüm kadınlardan nefret ediyorsunuz diye düşündüm" şeklinde konuştu.

Oyunculuğu bıraktı Beni küçük bir et parçası olarak gördüler

"ARTIK YAPABİLECEĞİMİ SANMIYORUM"

Hollywood'daki erkekler dünyasının içinde olmak istemediğini vurgulayan Ratajkowski, "Hollywood'daki erkek gücü içinde sindirilebilir olmaktan yoruldum. Yalan söylüyorlar. Sadakatsizliği kastetmiyorum. Berbat bir dünya. Yani Hollywood berbat edilmiş ve karanlık. Endüstride olanlar ya da ondan anlayanlarla birlikte olmak güzeldi ama artık yapabileceğimi sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Oyunculuğu bıraktı Beni küçük bir et parçası olarak gördüler