Cadde Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım!

Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım!

06.03.2023 - 08:51 | Son Güncellenme:

Sylvester Apollo adını verdiği oğlunun babası Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD'li model Emily Ratajkowski, kısa bir süre içerisinde birbirinden ünlü isimlerle, oldukça samimi hallerde kameralara yansımasıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak oğlunun doğum gününü kutladığı duygusal bir mesajla adından söz ettirdi.

Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile yapımcı Sebastian Bear-McClard, 23 Şubat 2018 tarihinde sade bir törenle dünyaevine girmişti. Ancak oğulları Sylvester Apollo Bear'ı 2021 yılının Mart ayında kucağına alan çiftin mutluluğu ne yazık ki beklendiği kadar uzun sürmemişti.

Haberin Devamı

Defalarca aldatıldığını öğrenen Ratajkowski, Bear-Mcclard'dan boşanma kararı almıştı. Bu karardan kısa süre sonra birlikte yaşadıkları dairen taşınan ünlü isim, bekar hayatına başlamıştı.

Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım

"İLK DEFA BEKARIM"

Ayrılığın ardından Ratajkowski'nin Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, ancak güzel model; "Hayatımda ilk defa bekarım ve dışarıdan nasıl algılandığım konusunda aşırı endişe duymama özgürlüğünün tadını çıkarıyormuşum gibi hissediyorum. 'Kafaya takmamak', gerçekten mutlu olmanın ve hayatında kontrole sahip olmanın en iyi yollarından biri" açıklamasını yaparak bu söylentileri yalanlamıştı.

SIK SIK FARKLI İSİMLERLE GÖRÜNTÜLENDİ

Ancak Emily, çok geçmeden Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson, DJ Orazio Rispo, Jack Greer ve Eric André gibi yakışıklı isimlerle peş peşe, samimi hallerde objektiflere takılmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım

31 yaşındaki ünlü isim, 'High Low' adlı podcast programının son bölümünde konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Birine bağlı kalmayıp, sadece flört etmeye çalışıyorum ve hem bunu yapmak; hem de görüştüğüm insanlara dikkat etmek zor oldu. Ne zaman yeni biriye dışarı çıksam herkes bunu öğreniyor. Yani flört ettiğim diğer erkekler bunu görüyor ve bu biraz zor. 'Hey, dün gece Emily ile konuşmadık' diyorlar ve sonra başka biriyle akşam yemeğine çıktığım fotoğrafları görüyorlar. Bu berbat bir şey.

Emily ayrıca, bazı erkek arkadaşlarıyla ilişkilerinin çok hızlı bir şekilde ortaya çıktığı ve üzerlerindeki baskı çok arttığı için aşkların 'söndüğünü' ya da tamamen yok olduğunu söylemişti.

Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım

"ANNEN OLMAK BÜYÜLÜ BİR ŞEY"

Ünlü isim, tüm bunların ardından bu ay 2 yaşına girecek oğlunun doğum günü için Instagram sayfasından duygusal bir mesaj yayınladığı. Hamileliğinde ve bebeği doğduktan sonra çekilen kliplerini birleştirdiği bir video paylaşan ünlü isim, gönderisine şu notu yazdı:

Güzel bebeğim bu hafta 2 yaşına giriyor ve zaman bu video kadar çabuk geçti. Ne iki yıldı ama Sly... Çok fazla neşe, çok fazla acı, ğek çok ders doluydu. Seni güvende tutmak ve hayatının harika geçmesini sağlamak için her şeyi yaparım. Annen olmak büyülü bir şey. Seni tahmin edebileceğinden çok daha fazla seviyorum.