Cadde Özge Özder: Hep bu günleri bekledim

Özge Özder: Hep bu günleri bekledim

30.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Sadakatsiz' dizisinde 'Derya' karakterine hayat veren oyuncu Özge Özder ile müzisyen eşi Sinan Güleryüz, önceki gün kızları Luna ile birlikte Bodrum'da görüntülendi. Muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Özder, eşinin yeni şarkısıyla ilgili konuştu.

Özge Özder: Hep bu günleri bekledim

Oyuncu Özge Özder (44) ile Sinan Güleryüz (36), 2018 yılında nikâh masasına oturmuş, Şubat 2021'de kızları Eva Luna'nın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamışlardı. Geçtiğimiz haftalarda final yapan, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Sadakatsiz'de 'Doktor Derya’ karakterine hayat veren Özge Özder, önceki aylarda eşi Sinan Güleryüz ve kızları Luna ile Etiler'de bir AVM'de objektiflere yansımıştı. Alışverişe çıktıklarını söyleyen ve keyifleri bir hayli yerinde olan çift, basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

Özge Özder: Hep bu günleri bekledim

"BEBEĞİN YEDİĞİ HELAL, GİYDİĞİ HARAM"

Muhabirlerin “Aile olarak çok şık giyinmişsiniz” yorumuna ünlü oyuncu, “Bebeğin yediği helal, giydiği haram derler ya, aslında kızıma çok basit bulduğum şeyler aldım. Kadın girişimciler de destekliyor. Mesela bu kıyafeti hediye geldi. Önemli olan güzel şeyler giydirmek, pahalı giydirmek değil” yanıtını vermişti.

"BAKICI ALMIYORUZ"

“Luna büyürken değişiyor mu? Nasıl bir çocuk?” sorusunu ise Özder, “Şu an 14 aylık, biraz daha kendi istediklerini yapıyor. Kendi yemek istediklerini yapıyor, bir de yürütüyoruz artık. Biz bakıcı da almıyoruz, Sinan'la beraber işlerimizi dengeleyip öyle bakıyoruz. Bir de annem sağ olsun bakıyor biz yokken” şeklinde cevaplamıştı.

 "SİNAN MUHTEŞEM BİR BABA"

Haberin Devamı

“Sinan Bey nasıl bir baba peki?” sorusu üzerine Özge Özder, “Muhteşem bir baba. Her çocuğun mutlu olacağı bir baba modeli. Akıl olarak olgun olup, ruh olarak onunla akranmış gibi vakit geçiren bir baba” ifadelerini kullanmıştı.

Özge Özder: Hep bu günleri bekledim

DENİZE GİREMEDİLER

Özge Özder ve Sinan Güleryüz, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün kızları Luna ile birlikte Bodrum Yalıkavak'ta objektiflere takıldı. Bir süre bulundukları plajda iskelede zaman geçiren çift, denizin dalgalı olması nedeni ile suya giremedi.

Basın mensuplarıyla kısa bir süre sohbet eden Özge Özder; yoğun geçen bir sezondan sonra, "Ben hep bu günleri bekledim" ifadelerini kullandı.

Eşinin 'Kalbin Yok' isimli yeni şarkısı hakkında konuşan Özder, "Kıpır kıpır, herkesin dans edebileceği bir şarkı" yorumunu yaptı.

Özge Özder: Hep bu günleri bekledim

"BERABER KARAR VERDİK"

Ünlü isim, afiş fotoğrafı ve klipteki dansçı kızlar hakkında ise, "Fotoğrafı başka yerde çekmişti, 'çok güzel fotoğraf, iyi bir yerde kullan' demiştim. Dansçılar da benim tanıdığım kişiler. Sinan bana bir tane mi dansçı olsun dedi, ben de 'hayır, dört beş tane olsun' dedim. Beraber karar verdik" açıklamasında bulundu.