Cadde Özge Uzun ile Volkan Üst barıştı

Özge Uzun ile Volkan Üst barıştı

28.11.2016 - 12:12 | Son Güncellenme:

2014 yılında sürpriz bir kararla 10 yıllık evliliklerini bitiren sunucu Özge Uzun ile Volkan Üst, 3 haftalık görüşmenin ardından yeniden aşk yaşamaya başladı.

Özge Uzun ile Volkan Üst barıştı

Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlanan Özge Uzun, eski eşi Volkan Üst ile barışma sürecini anlattı.

Haberin Devamı

Dağhan ve Ömür Siva adında iki çocukları olan çiftten Uzun, "Aramızdaki iletişim 3 hafta önce minik minik başladı. Yurtdışında yaşıyor Volkan, Türkiye'ye gelmişti birlikte yemek yedik. Karşılıklı adım attık. Yaşadığımız 2 yıllık ayrılık ikimize de iyi geldi. 3 hafta telefonlaştık, mesajlaştık, flörtleştik. Cuma günü 'Benimle çıkar mısın' dedi, ben de kabul ettim. Evliliklerde çocuk doğduktan sonra eşler arasında kopukluk olabiliyor. bir de bizim gibi özel bir çocuğunuz olunca, ona odaklanırken birbirimizi ihmal ettik. Volkan çok iyi bir baba. Birbirimiz için güzel bir şeyler yapıp bunu çocuklara yansıtmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Özge Uzun, barışın ardından eşi ile çekilen bir fotoğrafı instagram'da paylaştı ve "Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Sevgiliden önce en yakın arkadaşıma kavuştuğum için çok mutluyum" notunu düştü.