Cadde Özlem Yıldız: Evlilik fikrine soğuk değilim

Özlem Yıldız: Evlilik fikrine soğuk değilim

21.12.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Özlem Yıldız, önceki gün görüntülendiği Nişantaşı'nda oğlu Demir'in derslerinin kötü olmasından dert yakındı. Yeni yıla Yunanistan'da gireceğini söyleyen Yıldız, 'evlilik' açıklamasında bulundu.

Özlem Yıldız: Evlilik fikrine soğuk değilim

Özlem Yıldız, 2005 yılında iş insanı Sinan Serter ile dünyaevine girmiş, 2013'te boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten 2006'da Demir adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

"TEKTAŞIMI KENDİM ALDIM"

Bir süredir turizmci Mete Vardar ile aşk yaşayan sunucu, valeden aracını alırken parmağındaki tektaş yüzük dikkat çekmişti. Yıldız, "Sevgiliden hediye mi?" sorusuna, "Hayır tektaşımı kendim aldım" cevabını vermişti.

Özlem Yıldız: Evlilik fikrine soğuk değilim

"ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM"

Özlem Yıldız önceki gün Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yıldız "Yılbaşı yaklaşıyor biraz alışveriş yapacağım" dedi.

"12 BİN TL EMEKLİ MAAŞIM VAR"

Geçtiğimiz günlerde çok konuşulan emeklilik maaşı açıklaması hatırlatılan Yıldız "Bana emekli maaşımı sormayın, sonra yanlış anlaşılıyor, şaka bir yana biriktiriyorum onu. Demir büyüyünce ona vereceğim. İnsan harcamaya kıyamıyor. O öyle bir para. Her şey Demir için. Onun geleceğinin iyi olması için çabalıyorum. 12 bin TL emekli maaşım var. Türkiye standartlarına göre güzel para bence. Sonuçta 7.000 TL alanlar var" dedi.

Özlem Yıldız: Evlilik fikrine soğuk değilim

Haberin Devamı

"BANA ÇEKMİŞ"

Oğlu Demir'in derslerinin kötü olmasından dert yakınan Yıldız "İki gün önce veli toplantısındaydım. Derslerine önem vermesi gerekiyor ama hiç oralı değil. Metamatiği kötü. Bana çekmiş. Onun haricinde Demir Gastronomi okumak istiyor. Damak tadı da iyidir. Kendi restaurantını açmak istiyor" dedi.

Özlem Yıldız: Evlilik fikrine soğuk değilim

"ZAMAN NE GÖSTERECEK GÖRECEĞİZ"

Yeni yıla Yunanistan'da gireceğini söyleyen Yıldız "Ailecek orada olacağız. Mete Bey ile her şey güzel gidiyor. Çok mutluyum. Evlilik için bir şey söyleyemem. Güzel giden bir ilişkim var neden olmasın. İnsanlar artık evliliğe çok sıcak bakmıyor. Kadınlar da çalışıyor ve ayaklarının üstünde duruyor, böyle olunca da bunu evliliğe taşımaya gerek yok gibi bir fikir çıkıyor ortaya. Ben öyle değilim. Ben daha düzenli bir hayat ve aile olma taraftarı birisiyim. Demir ile çok iyi anlaşıyor Mete Bey. Araları gayet iyi. Şu an için evlilik konuşmuyoruz ama bakalım, zaman ne gösterecek göreceğiz" dedi. 

Özlem Yıldız: Evlilik fikrine soğuk değilim