Cadde Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor

Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor

23.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Turizmci Mete Vardar ile aşk yaşayan Özlem Yıldız, Nişantaşı City's'de görüntülendi. EYT'den emekli olan ve 12 bin TL emekli maaşı alan ünlü isim, gelen parayı biriktirdiğini söyledi. Harcamalar konusunda titiz davrandığını söyleyen Yıldız, ilişkisi hakkında da konuştu.

Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor

Özlem Yıldız, 2005 yılında iş insanı Sinan Serter ile dünyaevine girmiş, 2013'te boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten 2006'da Demir adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

"TEKTAŞIMI KENDİM ALDIM"

Bir süredir turizmci Mete Vardar ile aşk yaşayan sunucu, valeden aracını alırken parmağındaki tektaş yüzük dikkat çekmişti. Yıldız, "Sevgiliden hediye mi?" sorusuna, "Hayır tektaşımı kendim aldım" cevabını vermişti.

Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor

"İNDİRİMLERİ TAKİP EDİYORUM"

Özlem Yıldız, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Bir saate yakın mağazada kalan sunucu, "İndirimleri takip ediyor musunuz?" sorusuna, "Takip ediyorum. Para kazanan insanlar indirimi takip eder" yanıtını verdi.

Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor

"PARAYI KREMLERE HARCIYORUM"

İki haftadır yurt dışında olduğunu söyleyen Yıldız, "Okullar açıldı... Buraya önce dişçi için geldim sonra cilt bakımımı yaptırdım. Daha çok parayı makyaj ve temizlik ürünlerine yani bakım kremlerine harcıyorum" dedi.

Haberin Devamı

"12 BİN TL EMEKLİ MAAŞI ALIYORUM"

Sosyal medya fenomenlerinin çok para kazanmasının gündem olması üzerine sunucu, "Siz yıllardır sektördesiniz, lüks yaşantınızı görmedik" sözlerine, "Ben EYT'li olduğum için şanslıyım. 12 bin TL emekli maaşı alıyorum. Hiç harcamıyorum, biriktiriyorum. 25 yıllık emeğimin karşılığı... Sadece ilk maaşımla sevdiklerime hediye aldım. Aslında matematik çok belli... Paranın nasıl kazanıldığını oğluma da anlatıyorum. Doğal olarak para harcarken ellerimiz titriyor" ifadelerini kullandı.

Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Mete Vardar'la ilişkisi olan ve geçtiğimiz günlerde yüzüğüyle dikkat çeken Yıldız, "O kendi yüzüğüm. Mete'nin doğum gününde bütün aile bir araya gelmiştik. Dünür de vardı. Çekirdek kadro kutladık. Her şey çok güzel gidiyor" dedi. Sunucu, "Yakında güzel bir haber gelir mi?" sorusuna ise, "Bakalım, bilmiyorum. Göreceğiz" diye cevap verdi. 

Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor