Cadde Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni sunan Çağla Şıkel: Kalbimi orada bıraktım!

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni sunan Çağla Şıkel: Kalbimi orada bıraktım!

07.12.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 3 Aralık'ta düzenlendi. Gecede Cem Davran ile birlikte sunuculuk yapan Çağla Şıkel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Her sene bir öncekine göre daha güzel oluyor" diyerek ödül töreni hakkında konuştu.

Pantene Altın Kelebek Ödüllerini sunan Çağla Şıkel: Kalbimi orada bıraktım

Ünlü model Çağla Şıkel, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak alışveriş yapmak için geldiğini söyleyen sunucu, geçtiğimiz günlerde merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalandığını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Korktum gerçekten. Önlem almamız gerektiğini bize hatırlatıyor, umarım tekrarı yaşanmaz.

Pantene Altın Kelebek Ödüllerini sunan Çağla Şıkel: Kalbimi orada bıraktım

"NE DESEM AZ KALIR"

Şıkel, Cem Davran ile sunuculuğunu üstlendiği 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ile ilgili düşüncülerini, "O kadar harika bir geceydi ki ne desem az kalır. Benim için de mükemmel geçti. Çok özel ve çok kıymetli bir ödül töreni. Cem Davran ile yaklaşık 5 yıldır birlikte sunuyoruz" sözleriyle anlattı.

Pantene Altın Kelebek Ödüllerini sunan Çağla Şıkel: Kalbimi orada bıraktım

"HER SENE BİR ÖNCEKİDEN DAHA GÜZEL"

Ünlü isim, "Cumhuriyetin 100. yılı olması, Norm Ender'in marşı söylemesi ve bütün salonun ayağa kalkması, ödül gecesinin düzenlendiği tarihin engelliler günü olması, sanatçıların inanılmaz duyarlı olması, katılımın çok yoğun olması ve gecenin sonuna kadar kimsenin bizi bırakıp gitmemiş olması gerçekten harikaydı" şeklinde devam etti ve ekledi:

Haberin Devamı

Her sene bir önceki seneye göre daha güzel oluyor. Bu sene bence çok başka güzel geçti ve ben kalbimi orada bıraktım. Daha nicelerine...

Pantene Altın Kelebek Ödüllerini sunan Çağla Şıkel: Kalbimi orada bıraktım

"NOEL BABA OLMUŞLUĞUM VAR"

2024 yılında daha güzel bir dünya dilediğini söyleyen Şıkel, "Herkes mutlu olsun ve herkesin dileği kabul olsun. Ben yılbaşında büyük ihtimal ile İstanbul'da olacağım. Çocuklar ve ailemle birlikte gireceğim yeni yıla. Çocuklar yılbaşı için ne hediye istediklerini söylemediler henüz, çünkü bizde istekler yılbaşı ağacına asılır. Noel Baba gelir, isteklerini toplar ve hediyesini alır. Bu arada Noel Baba ben oluyorum. Noel Baba olmuşluğum da var yani" dedi.