Cadde Pelin Akil'den Anıl Altan ve 'ayrılık' açıklaması!

Pelin Akil'den Anıl Altan ve 'ayrılık' açıklaması!

23.05.2024 - 13:28 | Son Güncellenme:

Anıl Altan-Pelin Akil çifti, son günlerde 'boşanma' haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Güzel oyuncu, kullandığı bir ifade ile iddiaları alevlendirmişti. Eşi ile görüntülenen ünlü isim, bir kez 'ayrılık' sorusunu yanıtladı.

Pelin Akilden Anıl Altan ve ayrılık açıklaması

'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alırken Anıl Altan'la (33) tanışan Pelin Akil (38), 2016 yılında dünyaevine girmiş, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada mutluluk pozları veren ve ailece eğlenceli videolar paylaşan ikili, son dönemde ayrılık kararı aldıkları iddiasıyla adlarından söz ettiriyor.

Pelin Akilden Anıl Altan ve ayrılık açıklaması

DİKKAT ÇEKEN YALANLAMA!

Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikiliden Pelin Akil, geçtiğimiz günlerde bir davet sonrası görüntülenmişti.

Muhabirlerin "Sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu konuşuluyor" sözleri üzerine gerilen ünlü oyuncu, 'şu an' kelimesiyle dikkat çekmişti.

Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok.

Pelin Akilden Anıl Altan ve ayrılık açıklaması

"KAVGA EVİN TADI TUZU"

Pelin Akil, son olarak eşi Anıl Altan ile Fatih'te gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Oyuncu, bir kez daha ayrılık iddiası hakkında açıklama yaptı.

Tabii ki bizim de kavgalarımız var, oluyor da, bu her evde var. İkiz çocuk kolay değil, biz gayet mutluyuz. Bu dedikodular başkalarını yorabilir, biz yorulmuyoruz, ayrılmıyoruz da. Daha önce de bu tarz sorular soruldu. Kavga, anlaşmazlık her evde var, olmazsa zaten o evlilikte bir tezat vardır. Kavga evin tadı tuzu.

Pelin Akilden Anıl Altan ve ayrılık açıklaması