Cadde Pınar Deniz'den Kaan Urgancıoğlu yorumu: Şaşırdım ama çok sevindim

Pınar Deniz'den Kaan Urgancıoğlu yorumu: Şaşırdım ama çok sevindim

08.07.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Kanal D'de 7 Mayıs Pazar günü yayınlanan 63'üncü bölümü ile sezon finali yapan 'Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu, sürpriz bir şekilde Burcu Denizer ile evlenmişti. Pınar Deniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gece İtalya tatili dönüşünde İstanbul Havaalanı'nda görüntülendi. Deniz, rol arkadaşının evliliği hakkında konuştu.

Pınar Denizden Kaan Urgancıoğlu yorumu: Şaşırdım ama çok sevindim

'Yargı' dizisinin başrol oyuncularından Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Yunanistan’da bulunan Türk Konsolosluğu’nda nikâh törenlerini gerçekleştiren Kaan Urgancıoğlu, “Özel olarak mı böyle bir yer ve mekân tercih ettiniz?” sorusuna herkesi şaşırtan bir cevap vermişti:

"HİÇ PLANLI DEĞİLDİ"

Aslında başka bir arkadaşımızın düğünü için oraya gitmiştik. Hazır yanımızda takım elbise de var diyerek böyle bir şeye karar verdik. Hiç planlı değildi, Burcu şapkasını bir çiçekçiden buldu hatta.

Pınar Denizden Kaan Urgancıoğlu yorumu: Şaşırdım ama çok sevindim

İTALYA DÖNÜŞÜ GÖRÜNTÜLENDİLER

'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gece İtalya tatili dönüşünde İstanbul Havaalanı'nda görüntülendi. Gazetecileri görünce, "Biz sizi hiç beklemiyorduk” diyen çift, soruları yanıtladı.

Pınar Denizden Kaan Urgancıoğlu yorumu: Şaşırdım ama çok sevindim

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Pınar Deniz, "Çok güzel bir tatil yaptık. Ama arkadaşlarımız var gitmemiz gerekiyor" dedi. ‘Yargı’ dizisiyle başarılarına bir yenisini daha ekleyen Deniz, "Çok çalıştık geçen sezon. Gelecek sezonda da devam edeceğiz. Bizi nasıl bir hikaye bekliyor ben de bilmiyorum. Ama çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Haberin Devamı

"MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda ‘Yargı’ başrolünü paylaştığı partneri Kaan Urgancıoğlu'nun Burcu Denizer ile dünyaevine girmesi hakkında, "Mutluluklar diliyorum onlara. Şaşırdım ama çok da sevindim. Detay bilmiyorum ama ben de” dedi. Çift, daha sonra arkadaşları ile birlikte otoparktaki araçlarının yolunu tuttu. 

Pınar Denizden Kaan Urgancıoğlu yorumu: Şaşırdım ama çok sevindim