CaddePınar Deniz'den sevindiren haber: Negatife döndüm

Pınar Deniz'den sevindiren haber: Negatife döndüm

02.01.2022 - 17:27 | Son Güncellenme:

Kanal D'de ekrana gelen 'Yargı' dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, koronavirüse yakalanmıştı. Deniz, sağlıyığıyla sevindiren haberi Instagram hesabından duyurdu.

Pınar Denizden sevindiren haber: Negatife döndüm

Kaan Urgancıoğlu ile başrolünü paylaştığı 'Yargı' dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz'den sevindiren haber geldi. Koronavirüse yakalanıp karantinada olan oyuncu, sağlığına kavuştu. Deniz'in, son yaptırdığı test negatif çıktı.

Haberin Devamı

Durumu sosyal medya hesaplarından açıklayan oyuncu, "Hello gayet iyiyim. Negatife döndüm. Soran merak eden herkese teşekkürler" diye yazdı.

Pınar Denizden sevindiren haber: Negatife döndüm

Kanal D'de ekrana gelen 'Yargı' dizisinin, Deniz'in koronavirüs nedeniyle çekimleri nedeniyle durmuştu. Dizi 9 Ocak'ta yeni bölümüyle ekrana gelecek. 

KEŞFETYENİ
Ayrılık yaramadı! Bir göndermeli paylaşım daha
Ayrılık yaramadı! Bir göndermeli paylaşım daha

Cadde | 09.05.2025 - 07:29

Mauro Icardi ve China Suarez evlenmeye hazırlanırken Wanda Nara'dan şoke eden hamle gelmiş ve genç sevgilisi L - Gante ile yollarını ayırmıştı. Peş peşe imalı paylaşımlar yapan Nara'dan yine olay olan sözler geldi.

Yazarlar