Cadde Renkli düğün

Renkli düğün

12.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay’ın düğününe ünlü isimler akın etti. Gecede şıklık yarışı yaşandı.

Renkli düğün

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay, önceki akşam Polonezköy’de bulunan Villa Polonez’de düğün yaptı. Bir gün önce nikah masasına oturan çiftin gecedeki formalite nikahını Salih Bademci kıydı. Renkli geçen düğünde ikiliyi, ünlü isimler de yalnız bırakmadı. İkinci bebeğini kucağına almaya hazırlanan Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın işi olduğu için tek katıldığını söyledi. Oyuncu, “Çağrı çocukluk arkadaşım gibi benim. Onların böyle bir gününe şahit olmak mutluluk verici” dedi. Kanal D’de ekrana geldiği dönem reyting rekorları kıran ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin oyuncuları da Atiksoy’un mutlu gününde yer aldı. - HÜSEYİN ALTUN

Haberin Devamı

Renkli düğün

Renkli düğün

MUTLULUĞUN SIRRINI VERDİ

Burak Özçivit, yeni nikah masasına oturan Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay’a mutlu evliliğin sırrını verdi.

Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay’ın Polonezköy’de bulunan Villa Polonez’deki düğününe katıldı. Beş yıl önce Fahriye Evcen’le evlenen ve Karan adında bir çocuğu bulunan oyuncu, çifte mutlu evliliğin sırrını verdi.

Özçivit, “Saygılı ve sevgili oldukça, birbirlerine arkadaş gibi davrandıkları sürece hiç ayrılmazlar” dedi. İkinci kez baba olmaya hazırlanan oyuncu, “Çok mutlu ve heyecanlıyız. 4.5 ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin” dedi.

Renkli düğün