Cadde Rıza Esendemir el ele görüntülendi: Doktor Hanım flaşlara alışık değil

Rıza Esendemir el ele görüntülendi: Doktor Hanım flaşlara alışık değil

05.04.2022 - 07:52 | Son Güncellenme:

2014-2016 yılları arasında İrem Derici ile evli olan radyocu Rıza Esendemir, bir süredir doktor sevgilisiyle aşk yaşıyor. Seher Özkan'la el ele objektiflere takılan Esendemir, "Flaşlar patlayınca heyecan yaptı, elimi sımsıkı tutuyor" dedi.

Rıza Esendemir el ele görüntülendi: Doktor Hanım flaşlara alışık değil

 Radyocu ve aranjör Rıza Esendemir, şarkıcı İrem Derici ile 2014 yılında nikah masasına oturdu. Görkemli bir düğün ve Maldivler'de balayı yapan çiçeği burnunda çiftin mutluluğu uzun sürmedi.

Haberin Devamı

Büyük bir aşk ile evlenen çift, kısa süre sonra krizler yaşamaya başladı. Sorunlarını çözemeyen Derici ve Esendemir, 2016 yılında tek celsede boşanma kararı aldı. Radyo programcısı Rıza Esendemir'in Yeşim Vatan ile evliliğinden dünyaya gelen Eceşan adında bir kızı da bulunuyor.

Rıza Esendemir el ele görüntülendi: Doktor Hanım flaşlara alışık değil

İREM DERİCİ BOŞANMA NEDENİNİ AÇIKLADI
İrem Derici, şiddetli kavgaya tutuşup 10 gün ayrı kaldıkları sırada evliliklerinin yıprandığını söyledi. Kavga nedeni için 'İncir çekirdeğini doldurmayan bir şeydi ne yazık ki' açıklamasını yaptı. O kavganın nedenine Kanal D'deki 'Magazin D' ulaştı. İrem Derici 10 günlük krizi atlatıp barıştıkları zaman programa çıkıp şu açıklamayı yapmıştı:

''Rıza kulisten çıkarken bana üzerime deri montumu almamı söyledi. ''Yok aşkım bornoz bana yeter'' dedim. Deri montu alacaksın, ''Bana ne bornozu giyeceğim'' diye kavgaya tutuştuk. İş öyle büyüdü ki ayrıldık. Bende uçlarda olma durumu var. Beden olarak büyüyorum, ama kafa yaşım 18...İnsanlar başkasına aşık oluyor ya da daha büyük sorunlar yüzünden boşanıyor. Ama bizim çözemediğimiz konu bir mont.''

Haberin Devamı

"İLK SAYGI BİTTİ"
Radyocu Rıza Esendemir ile 2014'te evlenip 2016'da boşanan İrem Derici, ‘Umarım Annem Dinlemez' adlı podcast'te "Sizde ilk hangisi bitti?" sorusuna şöyle cevap verdi; “İlk elden öpücük, yani saygı bitti. Zaten yok gibi bir şeymiş muhtemelen. 1,5 öpücükte kalmışız biz.”

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"
Rıza Esendemir'in Yeşim Vatan ile evliliğinden dünyaya gelen 12 yaşındaki kızı Eceşan Esendemir, skolyoz (omurga eğriliği) ameliyatı oldu. Esendemir, dört gündür yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olan kızı için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Rıza Esendemir el ele görüntülendi: Doktor Hanım flaşlara alışık değil

Takipçilerinden Eceşan için dua isteyen Esendemir, kızının ameliyata girmeden önce çekilen fotoğrafını yayınlayarak, "Yoğun bakımda 4'üncü gün... Süreç bir türlü stabil olamıyor. Arayan soran herkese teşekkür ederiz. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

"ELİMİ SIMSIKI TUTUYOR"
İki yıldır Dr. Seher Özkan'la birlikte olan Rıza Esendemir önceki akşam Cihangir'de doktor sevgilisi ile el ele görüntülendi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Esendemir “Şimdilik ilişkimiz çok güzel gidiyor, Doktor Hanım böyle şeylere alışık değil. Flaşlar patlayınca heyecan yaptı, elimi sımsıkı tutuyor” dedi.

Rıza Esendemir el ele görüntülendi: Doktor Hanım flaşlara alışık değil

Haberin Devamı

RIZA ESENDEMİR KİMDİR?
19 Mayıs 1979 tarihinde Denizli’de dünyaya gelen Rıza Esendemir, radyocu ve aranjör olarak adını duyurdu. 11 yaşında radyoculuğa başlayan Esendemir, 1997 yılında Best FM'de A-Rıza Show adlı program ile dinleyiciler karşısına çıktı. Programda, gündemdeki konular eğlenceli şekilde yeniden sunumunu gerçekleştirdi.

Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışmasında "Semra Kaynana" adıyla fenomen olan Semra Yücel'in yarışma sırasında dile getirdiği sözleri müzile birleştirerek "Semra Yücel Megamix" (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirerek büyük ilgi topladı. Ağustos 2014'te Alem Fm'le anlaştı. 10 Ekim 2016 tarihi itibarıyla 18:00 - 20:00 saatleri arasında hafta içi her gün Rock FM'de A-Rıza Show adlı programı üstlendi. Cuma günleri de saat 21.00'de kendi internet sitesinden ünlü konuklarla eğlenceli içerikler hazırladı.

Haberin Devamı

Rıza Esendemir, Yeşim Vatan'la 2006 yılında evlendi ve Eylül 2011 tarihinde boşandı. 13 Eylül 2014 tarihinde ikinci evliliğini İrem Derici ile yaptı. Ancak çift 22 Mart 2016'da anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardır. Yeşim Vatan'la olan evliliğinden Eceşan adında bir kızı vardır.