Cadde ‘Ruh öküzümü buldum’

‘Ruh öküzümü buldum’

14.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler ‘Binde Bir Gece Diyalogları’ tiyatro oyunu için gazetecilere kısa gösteri yaptı

‘Ruh öküzümü buldum’

Birol Güven’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Galip Erdal’ın üstlendiği, başrollerini Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler’in paylaştığı, ‘Binde Bir Gece Diyalogları’ tiyatro oyunu önceki gün basına tanıtıldı. Zorlu PSM’de gerçekleşen tanıtımda oyuncular basın için kısa gösteri yaptı. Kütük, “Ruh öküzümü bu oyunda buldum. Hakan’ın canlandırdığı romantizmden zerre kadar anlamayan ‘Erdem’ karakteriyle seyirci çok gülecek” dedi. Meriçliler ise, “Oyunda romantik biri değilim. Ama normal hayatta tam bir romantiğim” diyerek karşılık verdi.

Haberin Devamı

Sorular cevapsız

İlişkiler ve evliliklerde yaşanan bilindik sorunların yanı sıra, geleneksel anlayış ile modern düşüncenin zıtlığını mizahi bir bakış açısıyla anlatan oyun için Meriçliler, “Ülkemizdeki ailelerin dikkatini çekecek bir oyun. Diğer oyunlarda değinilmemiş konuları barındırıyor. Jenerasyon çatışması da konu edildi. Herkes kendinden bir şey bulacak” diye konuştu.
Geçen sene ‘Hayat Sevince Güzel’ dizisindeki rol arkadaşı Ali Erkazan’la davalık olan Meriçliler, “Bu konuyla ilgili kesinlikle cevap vermiyorum. Çünkü olay adli süreçte. Bir gelişme kaydedildiğinde size açıklama yaparım” diyerek röportajı bitirdi. Erkazan, sevgilisi Çağlar Kılıç’a asıldığını iddia ederek Meriçliler’le yaşadığı kavgadan sonra ikili mahkemelik olmuştu.