Cadde ‘Ruhum 70’lere ait’

‘Ruhum 70’lere ait’

12.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kendi tarzını cüretkâr, özgüvenli ve şık olarak tanımlayan ABD’li model Grace Elizabeth, “Ruhum 70’lere ait ve o dönemin trendlerinin dönüyor olması, beni çok mutlu ediyor” dedi.

‘Ruhum 70’lere ait’

Victoria’s Secret’ın en genç meleklerinden Grace Elizabeth, Harper’s Bazaar dergisinin mart sayısına konuk oldu. Dev markaların poyumlarında yürüyen ve katalog çekimlerinde yer alan 1997 doğumlu model, “Cüretkâr bir stile sahip olmak demek, korkusuzca sınırları zorlamak ve sizi kimin izlediğini umursamamak demek. Seçimlerimi, şık, özgüvenli, rock ve gerçekçi kelimeleriyle tanımlayabilirim” şeklinde konuştu. Yıllar içinde tarzının çok değişmediğini belirten Elizabeth, “Hayatımda bana en çok yardımcı olan stil tavsiyesi, özgüvenin en iyi kıyafet olduğuydu. Ruhum 70’lere ait ve o dönemin trendlerinin bugünlerde geri dönüyor olması, beni çok mutlu ediyor. Artık eskiyle yeniyi bir araya getirmeyi de biliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Salvador Dali hayranı

Dinlediği müziklerin çoğunlukla 70’lerin rock şarkıları ve 90’lar hip hop’undan oluştuğunu söyleyen 20 yaşındaki model, “En sevdiğim sanatçı ise Salvador Dali. Tabloları her zaman elle tutulur, keskin bir duyguya sahip. En değerli eşyam, bir pusula kolye. Seyahat etmeye başladığımda annem evin yolunu her zaman bulabilmem için vermişti” şeklinde konuştu. Instagram hesabında yaklaşık 500 bin takipçisi bulunan Elizabeth, “Bence gerçek güzellik ruhun yansımasıdır” açıklamasını yaptı.