Cadde Ryan Gosling ile evlendiler mi? Eva Mendes gündem olan dövmesiyle ilgili konuştu

Ryan Gosling ile evlendiler mi? Eva Mendes gündem olan dövmesiyle ilgili konuştu

18.11.2022 - 13:59 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Ryan Gosling ile mutlu bir ilişki sürdüren Eva Mendes, geçtiğimiz günlerde uzun süredir aşk yaşadığı, iki çocuğunun babası Gosling'in soyadını bileğine yazdırdığını gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan dövmenin ardından bir programa katılan Mendes, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Ryan Gosling ile evlendiler mi Eva Mendes gündem olan dövmesiyle ilgili konuştu

Milliyet.com.tr
'Hitch', 'Ghost Rider' ve 'The Place Beyond The Pines' gibi yapımlarda rol alan 48 yaşındaki oyuncu Eva Mendes, Ryan Gosling ile 2011’de tanışmış ve ikili ilk kez 2012’de kırmızı halıda aşklarını ilan etmişti. Esmeralda Amada ve Amada Lee isimlerini verdiği iki kızları bulunan çiftten Mendes, 2014 yılından bu yana film setlerinden uzak bir yaşam sürüyor.

Haberin Devamı

KIZLARI HAYATININ MERKEZİ

Son olarak eşi Ryan Gosling'in yazıp yönettiği 'Lost River' adlı filmde oynayan Küba asıllı ABD'li oyuncu, kızlarını hayatının merkezine koyarak; kariyerine ara verdiğini söylemişti.

Ancak geçtiğimiz aylarda 'The View' adlı tv programına konuk olan ünlü isim, oyunculuğa döneceğini açıklamış, televizyona ve sinemaya sekiz yıl ara verdikten sonra ne tür rolleri kabul edebileceğini anlatmıştı.

Ryan Gosling ile evlendiler mi Eva Mendes gündem olan dövmesiyle ilgili konuştu

"KISA LİSTEM BU"

“Ne yapacağıma dair kısa bir listem var” diyen Eva Mendes, “Çocuklardan önce eğlenceli bir projeyse evet diyordum ama artık şiddet ve cinsellik içeren projelerde yer almayacağım, kısa listem bu” şeklinde konuşmuştu.

Mendes, kriterlerine uygun bir proje gelirse değerlendirip değerlendirmeyeceği sorulduğunda ise “Umarım öyle olur. Güzel ve temiz bir iş olmalı” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

GİZLİCE EVLENDİKLERİ DÜŞÜNÜLDÜ

48 yaşındaki oyuncu Eva Mendes, geçtiğimiz günlerde ise 43 yaşındaki 11 yıllık sevgilisi ve meslektaşı Rylan Gosling'in soyadının bileğine kazındığını gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı.

Ünlü ismin takipçileri, bu dövmeyi ikilinin gizlice evlendiği yönünde yorumlamış, sosyal medya adeta çalkalanmıştı. İspanyol kültüründe evli kadınlar, 'nin/nın' eki anlamına gelen 'de'yi kullanarak; genellikle eşlerinin adını kendi adlarına eklerler.

Ryan Gosling ile evlendiler mi Eva Mendes gündem olan dövmesiyle ilgili konuştu

GÜNDEM OLAN DÖVMEYLE İLGİLİ KONUŞTU

Eva Mendes, 'De gosling' yazan bir dövme yaptırdığı bileğinin fotoğrafını paylaştığında, 11 yıllık partneri Ryan Gosling ile gizlice evlendiği söylentilerinin ortaya çıkmasına sebep olmuştu. Mendes, bu iddiaların ardından katıldığı The Kyle and Jackie O Show'da konuyla ilgili konuştu.

Programın sunucularından Brittany Hockley güzel oyuncuya, "Gizlice evlendiğinize dair söylentiler var. Bunlar doğru mu?" diye sorduğunda; Mendes gülerek, "Zaten çoktan evlenmediğimizi kim söyledi ki? Gizemli tutmayı seviyorum" cevabını verdi.

Aktris, söz konusu dövmesinin kalıcı olduğunu da belirterek; "Yıllar önce yaptırmıştım. Geçenlerde bir fotoğraf paylaştım ve bir sürü komik soru aldım" açıklamasında bulundu.