Cadde Saadet Işıl Aksoy eşinin doğum gününü kutladı

Saadet Işıl Aksoy eşinin doğum gününü kutladı

01.05.2021 - 15:04 | Son Güncellenme:

İş insanı Pamir Kıraner'le evlendikten sonra ABD'ye yerleşen ve geçtiğimiz yıl kızı Marisa Gürcan'ı kucağına alan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı.

Saadet Işıl Aksoy eşinin doğum gününü kutladı

2014 yılında evlenen iş insanı Pamir Kıraner-Saadet Işıl Aksoy çifti, geçtiğimiz yıl kızlarını kucağına alarak ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, bugün yeni yaşına basan Kıraner'in doğum gününü kutladı. Instagram hesabından eşiyle verdiği pozları yayınlayan 37 yaşındaki Aksoy, paylaşımlarına "10 yıldır gözümdeki ışığın sebebi sensin. Dünyanın en uzak köşelerindeki evimsin. Hayat seni karşıma çıkardığına göre bir yerlerde birilerine çok büyük iyilik yapmış olmalıyım" notunu düştü.

Saadet Işıl Aksoy eşinin doğum gününü kutladı

SOSYAL MEDYAYI İHMAL ETTİM DEMİŞTİ

Saadet Işıl Aksoy, kızı Marisa Gülcan Kıraner’le ilgilenmekten ve kendi işlerine koşturmaktan sosyal medyayı ihmal ettiğini söylemişti.

Ünlü oyuncu, "Benim mesai sabah 05.30'da başlıyor hanımefendi sayesinde. Akşam 19:00'da yatıyor ama sonrasında da bizim işler. Gece 23.00-00.00'a kadar durmayan bir maraton. Neyse artık gün içindeki uykuları düzenli de bugün Instagram'a girebildim" ifadelerini kullanmıştı.

Saadet Işıl Aksoy eşinin doğum gününü kutladı