Sabanur Kıraç

Sabanur Kıraç

skirac@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ünlü olmak için başarılı birer aktris, yazar ya da şarkıcı olmalarına gerek yoktu. Çünkü onlar daha ana rahmine düştükleri anda ünlenmişlerdi. Ve doğduklarında... Doğduklarında ağızlarında birer gümüş kaşık vardı. Bundan sonra pek çok yönden hayat onlara çoğumuza olduğundan daha kolay olacaktı. Tek yapmaları gereken büyümekti ve onlar da öyle yaptı. Bir zamanlar sadece ünlü birer bebek olan o kızlar yeni neslin idolleri olmaya hazırlanıyor. Ailelerinden miras kalan şöhrete kendi çekiciliklerini de ekleyip bütün albenileriyle karşımıza çıkan bu genç kadınları tanımak için geç kalmayın.

Haberin Devamı

Sıra kırmızı halının varislerinde
Küçük Melanie Griffith
Oyuncular Melanie Griffith ve Don Johnson’ın 1989’da doğan kızları Dakota çoktan kendi şöhretini yarattı. 'Crazy in Alabama' filminde rol alan genç yetenek 2006’da Golden Globe’a aday oldu. Ama onun icra ettiği tek meslek oyunculuk değil; modellik yolunda da emin adımlarla ilerliyor. 2009’da Mango’nun yüzlerinden biri olarak bu sektörde ne kadar başarılı olduğunu kanıtladı. Bundan sonra onu podyumlarda mı yoksa sinemada mı daha çok görürüz bilemem ama kırmızı halıda salınmaya devam edeceğine şüphem yok.

Küçük Demi Moore
Demi Moore ve Bruce Willis’in kızları denince akla ilk Rumor gelse de magazin dünyası en küçük kızları Tallulah Belle’nin geleceğinin daha parlak olduğuna inanıyor. 1994’lü Belle neredeyse her hafta US Weekly ve In Touch dergilerinde boy gösteriyor. Kırmızı halıya yakışan ergenlerden seçilmesi boşuna değil. Annesi Demi Moore, babası Bruce Willis ve üvey babası Ashton Kutcher’ın yolunda sinema dünyasına çoktan adım atan Belle, üvey annesi gibi model olabileceğini de söylüyor.

Küçük Anna Wintour
Dünyanın en ünlü yayın yönetmenlerinden biri olan Vogue ABD’nin başındaki Anna Wintour’un kızı Bee Shaffer moda dünyasının en genç asilzadelerinden biri olarak gösteriliyor. Daha 17’sindeyken Teen Vogue’da editörlük yapmaya başlayan Bee’nin gerçek adı Katherine. Daily Telegraph’da köşe yazan ve New York Magazine’de muhabirlik yapan bu genç kadını önemli her defilede onur konuğu olarak görmek mümkün.

Haberin Devamı

Küçük Bono
Dünyaca ünlü rock star Bono’nun 1991 doğumlu kızı Memphis Eve Hewson, doğduğu günden beri kameraları seviyor. İşe babasının konserlerinde sahneye çıkıp dans etmekle başlayan genç kız artık adını başarılı bir aktris olarak duyurmaya çalışıyor. İlk olarak 'The 27 Club' adlı filmde rol alan Eve, anlaşılan babasından sadece gözlerini almamış. Yeteneği de ona çekmiş. Şimdiden genç erkeklerin başını döndürdüğü söylenen Eve’in yeni bir film hazırlığında olduğu söyleniyor.

Küçük Madonna
Madonna’nın spor hocası Carlos Leon’dan olan kızı Lourdes Maria Ciccone, 1996 doğumlu. Yani sadece 14 yaşında ve şimdiden kırmızı halının aranan isimlerinden olacağı belli. Çünkü o artık MTV müzik ödülleri gecesinde karşımıza çıkan sevimli çiçekçi kız değil. O artık tarzı ve duruşu olan bir genç kız. Bazı konserlerde annesine eşlik etse de Lourdes’in gönlü oyunculukta. Lourdes ilk oyunculuk sınavını Madonna'nın Celebration klipinde çoktan verdi. Her geçen gün annesine biraz daha benzeyen bu genç kızı beyazperdede de görmemize ramak kaldı.