Cadde Sade nikah eğlenceli düğün

Sade nikah eğlenceli düğün

03.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

10 gün önce nikah masasına oturan oyuncular Derya Karadaş ve Haki Biçici’nin önceki akşam gerçekleşen düğünleri, renkli görüntülere sahne oldu

Sade nikah eğlenceli düğün

‘Yalan Dünya’ dizisiyle ünlenen ‘Güldür Güldür’ oyuncularından Derya Karadaş, meslektaşı Haki Biçici’yle önceki akşam Maçka Arabesque’de yapılan düğünle hayatını birleştirdi. 10 gün önce sade bir törenle nikah masasına oturan çiftin düğününe çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı gecede sahne alan zenne ve dansöz, büyük alkış topladı. Eğlence öncesi basın mensuplarının karşısında çıkan çiçeği burnunda çift, “Çok heyecanlıyız. Siz ve bütün dostlarımız burada” dediler. Biçici muhabirlerin, “Nasıl bir evlilik teklifi yaptınız?” sorusuna, “Bir gün yayladaydık. Eşime orada teklifimi yaptım” dedi. İkili yoğun bir iş tempoları oldukları için yakın zamanda balayı programı yapamadıklarını söyledi.

Şıklık yarışının yaşandığı geceye tek başına katılan Ali Sunal, “Sizi de yakın zamanda nikah masasında görür müyüz?” sorusuna, “İnşallah, neden olmasın? Ben de isterim” yanıtıyla evlilik sinyali verdi.