Cadde Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bakmayın onun iri yarı olduğuna

Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bakmayın onun iri yarı olduğuna

06.09.2023 - 10:11 | Son Güncellenme:

Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Soyman'ın yakın arkadaşı Seda Sayan ile bol filtreli paylaşımı olay oldu.

Safiye Soymandan Seda Sayan paylaşımı: Bakmayın onun iri yarı olduğuna

Safiye Soyman, henüz 13 yaşında, görücü usulü tanışıp 15 gün nişanlı kaldığı Ziya Akaröz ile evlenmişti. 1985'te Akaröz'den boşanan şarkıcının, Ümran Erler adında bir kızı (1975) ve Harun (1977) adında bir oğlu bulunuyor.

Haberin Devamı

ESTETİKLERİNİ SIRALADI

Geçirdiği boyun ve gıdı germe operasyonu sonrası bambaşka bir görüntüye kavuşan 62 yaşındaki ünlü isim, yüzüne yaptırdığı estetik işlemleri de sıralamıştı.

Safiye Soymandan Seda Sayan paylaşımı: Bakmayın onun iri yarı olduğuna

"BENDE EGO SIFIR, ÖZ GÜVEN TAVAN"

Soyman, "Boyun ve gıdı gerdirme ameliyatı yaptırdım. Suratım henüz şiş. Yüzümü çekerek kulağımın içinde topladı. Yüzümü 3 santim yukarı çekti. Boynumu da çekerek kulağımın arkasına topladı. Yanaklarımda bir şey yok. Yüzüm çekildiği için öyle görünüyor. 2 sene önce jawline yapılmıştı. Bir yerimi doldurtmadım. Bende ego sıfır, öz güven tavan. O yüzden de yaptırdığım her şeyi söylüyorum" demişti.

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Soyman, son olarak aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Yakın arkadaşı Seda Sayan ile objektif karşısına geçen ünlü isim, beraber çekilen karelerini 1.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Safiye Soymandan Seda Sayan paylaşımı: Bakmayın onun iri yarı olduğuna

Haberin Devamı

"ÇOK ÖZLEDİM SEDOŞ'UMU"

Bol filtreli bir fotoğrafa yer veren ünlü isim, yakın arkadaşıyla kendini adeta çocukluk yaşlarına döndürdü. Soyman, paylaşımına şunları yazdı:

Genç kızlık ve çocukluk arkadaşımı çok özledim. Bakmayın onun iri yarı olduğuna ama benden küçüktür. Epeydir göremedim ay çok çok özledim Sedoş'umu az kaldı. Ben Bodrum'da o İstanbul'da tatillerdeydi.

Safiye Soymandan Seda Sayan paylaşımı: Bakmayın onun iri yarı olduğuna