Cadde 'Şahmeran' ekibi arka kapıdan kaçtı, Burak Deniz yakalandı!

'Şahmeran' ekibi arka kapıdan kaçtı, Burak Deniz yakalandı!

30.03.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'i buluşturan 'Şahmeran' dizisinin çekimleri bitti. Önceki akşam bir mekanda buluşarak kutlama yapan ve sonrasında arka kapıdan çıkmaya çalışan ekipten Burak Deniz, görüntülenmekten kurtulamadı. Deniz'in, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısındaki tavrı ise dikkat çekti.

Şahmeran ekibi arka kapıdan kaçtı, Burak Deniz yakalandı

Geçtiğimiz aylarda manken Didem Soydan ile yollarını ayıran oyuncu Burak Deniz'in adı, önceki haftalarda Şahika Ercümen ile anılmıştı. Kuruçeşme'de 31'inci yaş gününü kutlayan Deniz, yanında sevgilisi olduğu iddia edilen Şahika Ercümen ve menajeri ile görüntülenmişti.

Haberin Devamı

KAMERALARI GÖRÜNCE PANİKLEDİ
Oyuncu, mekan çıkışı kameraları karşısında görünce kısa süreliğine panik yaşarken, Ercümen kameraları fark edince hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalışmıştı.

Sadece arkadaş olduklarını söyleyen Burak Deniz, kız arkadaşının çantasını neden taşıdığını soran muhabirlere, “Benim desem inanmayacaksınız zaten. Evet arkadaşımın çantasını taşıyorum” yanıtını vermiş; ünlü oyuncuyu görenler, "Çantacı Burak" yorumunu yapmıştı.

BEYOĞLU'NDA GÖRÜNTÜLENDİ
Ünlü oyuncu, bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda bir apartmana girerken kameralara yansımıştı. Telefon ile konuşan oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan "İyi geceler" diyerek, binaya girmişti.

Şahmeran ekibi arka kapıdan kaçtı, Burak Deniz yakalandı

ÇEKİMLER SONA ERDİ
Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya ile birlikte başrollerini üstlendiği, dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Şahmeran' dizisinin çekimleri sona erdi. Dizinin tüm ekibi önceki akşam Kuruçeşme'deki bir mekanda buluşarak, kutlama yapıp geç saate kadar eğlendi.

Haberin Devamı

Kutlama gecesinde sahneye çıkarak tüm set ekibine emekleri için teşekkür konuşması yapan Serenay Sarıkaya'nın, telefonla çekilmemesi şartıyla sahnede şarkı söylediği de öğrenildi.

Şahmeran ekibi arka kapıdan kaçtı, Burak Deniz yakalandı

ARKA KAPIDAN ÇIKMAK İSTEDİLER
Mekan çıkışı basın mensuplarının kapıda beklediğini öğrenen oyuncular, alkollü oldukları için mekanı arka kapıdan terk etmek istedi. Bu sırada objektiflere takılmaktan kurtulamayan Burak Deniz, basın mensuplarının hayırlı olsun temennileri için "Sağ olun arkadaşlar" demekle yetindi.

Gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan oyuncu, geçtiğimiz günlerde çantasını taşıdığı Şahika Ercümen'in sevgilisi olup olmadığını soran muhabirlere sert bir bakış atarak aracına bindi.

"GERİ KAFALI MIYIZ?"
Öte yandan Burak Deniz, Soydan ile ayrılığının ardından kameralara yansımış, "Didem Soydan'la ayrılık sebebiniz sosyal medyadaki cesur paylaşımlar mı?" sorusuna, "Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?” açıklamasını yaparak, ünlü mankenle ayrılık sebebiyle alakalı sessiz kalmayı tercih etmişti.

"YOK ÖYLE BİR ŞEY"
Oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı eski rol arkadaşı Deniz İrem hatırlatılınca, "Yok öyle bir şey. Yakıştırmışlar sağ olsunlar" cevabını vermişti. "Siz kendinize yakıştıramadınız mı?" sorusuna tebessüm eden oyuncu, "Teşekkür ederim" demekle yetinmişti.