Cadde Sahnede çifte bayram

Sahnede çifte bayram

12.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.

Sahnede çifte bayram

MESUT YILMAZ- Şarkıcılar, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Türkiye’nin birçok ilinin yanı sıra Yavru Vatan KKTC’de sahne aldı. Sanatçılar, binlerce izleyenlerine çifte bayram yaşattı. KKTC’deki Merit Royal Diamond Hotel’de konser veren Funda Arar, çocukluk dönemindeki bayramlara olan özlemini dile getirdi.

Haberin Devamı

Sanatçı, “Bayramlar daha heyecanlı olur ve içimizi heyecan kaplardı. Misafirler geliyordu. Bayılırdık misafire... Bayram sofraları olurdu. Bayram harçlıklarıyla şeker ve çikolata alıyorduk” dedi.

Sağ omuz eklem yerinden operasyon geçiren Ajda Pekkan, üç ay sonra hayranlarıyla buluştu. Süperstar, Yavru Vatan’ın İskele bölgesindeki Grand Sapphire Resort Hotel’de sahne aldı. Kombiniyle dikkat çeken Pekkan, “Sahneye çıkacağım için çok heyecanlıyım. Bir sağlık sorunum vardı. Ameliyatla sağlığıma kavuştum. Ramazan Bayramı’mıza o sebeple ayrıca özel hazırlandım. Şimdiden herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım” şeklinde konuştu.

Sahnede çifte bayram

‘Kalplerinden öperim’

Deniz Seki, kısa süre önce annesini kaybetmenin hüznüne rağmen Antalya’da konser verdi. Mirage Park Resort’ta seyirciyle buluşan şarkıcı, “Yoğun alkışlar ve ıslıklarla o buruk tadı tatlandıran tüm sevenlerimin kalplerinden öperim” dedi.

Haberin Devamı

Sahnede çifte bayram

Yıldız damgası

Yıldız Tilbe, KKTC’deki Limak Cyprus Deluxe Hotel’de verdiği konserle bayramın ilk gününe damgasını vurdu. Tilbe, dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan yenilenmiş repertuarı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede çifte bayram

‘Kadınlar birbirine benziyor’

İzel-Çelik-Ercan, KKTC’deki Girne Rocks Hotel’de sahne aldı. İzel, “Erkekler kusurlarıyla daha barışıklar. Kadınlar öyle değil. En ufak bir kusuru düzeltme çabasında... Bu yüzden kadınlar hep birbirine benziyor” dedi.

Sahnede çifte bayram

Aşk acısını dindirdi

Özcan Deniz, KKTC’deki Acapulco Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Sanatçı, “Aranızda aşk acısı çeken var mı? Şimdi söyleyeceğim şarkılarla ufakta olsa acınızı dindireceğim, bundan şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Sahnede çifte bayram

Hayalini söyledi

Sinan Özen, Serebral Palsi teşhisi konulan kızı Neva hakkında konuştu. KKTC’deki Nuh’un Gemisi Hotel’de sahne alan şarkıcı, “En büyük hayalim, sevgili kızımın adımlarını atarak bana, ‘Babacığım’ diye gelmesi. Onun mücadelesini veriyoruz” dedi.

Sahnede çifte bayram

Yine konuşuldu

Gülşen, bayramın ilk günü İstan-bul’daydı. Cahide Palazzo’da konser veren şarkıcı, kombiniyle yine gündem oldu

Sahnede çifte bayram

Bayramda boy gösterecek

Haberin Devamı

Gökhan Türkmen, bayramda iki saatten fazla sahne aldı. Adana’daki Jolly Joker’de sevenleriyle buluşan şarkıcı, bayramda hiç ara vermeden Mersin, Gaziantep ve Diyarbakır’da boy gösterecek.

Sahnede çifte bayram

32 bin liraya güldürdü

Cem Yılmaz’ın gösterisinin fiyatı dudak uçuklattı. KKTC’deki Concorde Luxury Resort Otel’de izleyenleri güldüren komedyenin biletleri 500 dolar ile bin dolar (32 bin 250 lira) arasında satıldı.