CaddeCevher kimdir kaç yaşında? Şarkıcı Cevher nereli hayatı ve kariyeri...

Cevher kimdir kaç yaşında? Şarkıcı Cevher nereli hayatı ve kariyeri...

05.02.2022 - 21:46 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Cevher kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında yer alan Şarkıcı Cevher 1981 yılında dünyaya geldi. 10 yıldır müzikle profesyonel olarak ilgilenen Cevher eğitim hayatını Ankara'da tamamladı. İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Cevher kimdir kaç yaşında Şarkıcı Cevher nereli hayatı ve kariyeri...

Şarkıcı Cevher 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 10 yıldır profesyonel olarak müzikle ilgilenen Cevher bir röportajı sırasında Mezuniyet Balosu'nda sahneye çıktığı günden bu yana sahnelerde olduğunu dile getirmiştir. Profesyonel müzik hayatına “Ankara Başkent Musiki Cemiyeti” ne girerek adım attı.

Haberin Devamı

ŞARKICI CEVHER KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Cevher 7 Ocak 1981’ de Ankara'da doğdu. 10 yıldır profesyonel olarak müzik ile ilgileniyor. Mezuniyet balosunda sahneye çıkan Cevher o günden sonra sahneden inemediğini söylemişti. Eğitim hayatını Ankara'da tamamladı., müziğe ilk adımını “Ankara Başkent Musiki Cemiyeti” ne girerek attı.

Diğer taraftan “Kültür Bakanlığı Türk Halk Korosu” solisti olarak çalışmalarına devam etti. İlk iş çocukluk hayali, Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne gitmekti. Yine bir diğer hayali olan “İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı” nda Batı Solfeji eğitimi alarak, 2005 yılında ilk albüm projesi olan “Sen Anlarsın"ı çıkardı.