Cadde Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, hayatını kaybetti

Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, hayatını kaybetti

19.03.2022 - 00:34 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, yaşamını yitirdi. Linet, annesinin vefat haberini sosyal medya üzerinden duyurdu. Acısını sevenleriyle paylaşan sanatçıya başsağlığı yağdı.

Şarkıcı Linetin annesi Leyla Özgecan, hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Linet'in en acı günü... Ünlü şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, dün akşam yaşamını yitirdi. Ünlü şarkıcı, annesinin vefat haberini sosyal medya üzerinden duyurdu. 

Haberin Devamı

"YOLUN IŞIKLA OLSUN CANIM ANNEM"
Sosyal medyada annesiyle fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı fotoğrafının altına, "Canım annem, hocam Leyla Özgecan Hakk'ın rahmetine bugün ulaştı. Seninle bu hayat yolculuğunda paylaştığım her şey için şükürler olsun. Yol arkadaşım, yolun ışıkla olsun canım annem…" notunu ekledi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ünlü şarkıcıya başsağlığı dileklerini iletti.

Şarkıcı Linetin annesi Leyla Özgecan, hayatını kaybetti

"ASKER KAÇAĞIYIM" SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ
Geçtiğimiz haftalarda kadınlara da erkeklere de askerliğin zorunlu olduğu İsrail'de doğup büyüdüğünü söyleyen ve "Ne zaman ki okul bitti içim içime sığmadı, bir de askerlik dediler. Ben de Türkiye’ye geldim. Asker kaçağıyım bu arada. 'Ne olursam olayım Türkiye’de olayım, Türkiye’de öleyim' dedim" ifadelerini kullanan Linet, bu sözlerine açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Ünlü isim, ''Aslında onu askerken söylemiş hatta bir röportaj bile vermiştim. Artık yaşımız belli. Biz artık müziğin askeriyiz. Dünyaya müzikle barışı getirmeye çalışıyoruz. Bunun içinde uluslararası sahnelerde sesimizi duyurmaya, müzikle barışı haykırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak ülkesindeki Eurovision elemelerinde de yoluna tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

Şarkıcı Linetin annesi Leyla Özgecan, hayatını kaybetti

DÜNYA TURNESİNE ÇIKIYOR
'İstanbul Kraliçesi' adıyla bir dünya turnesine de çıkmaya hazırlanan Linet, ''Türkiye, Amerika ve birçok ülkede konserler vereceğiz. Hatta serinin bir yerinde çölde bir açık hava konseri bile var. 100 müzisyenden oluşan devasa bir ekip eşlik edecek bize. Tarifi imkansız duygular yaşıyorum.'' sözleriyle yaşadığı heyecanı paylaştı.