Cadde Saruhan Hünel: Mağdur bendim kendimi ispata çalıştım

Saruhan Hünel: Mağdur bendim kendimi ispata çalıştım

28.12.2018 - 10:42 | Son Güncellenme:

Oyuncu Saruhan Hünel, gazeteci Eda Sönmez’in terk edilmeyi hazmedemeyerek kendine bir düzenek kurduğunu söyledi. Saruhan 2,5 yıllık davanın ardından geçtiğimiz günlerde beraat etmişti.

Saruhan Hünel: Mağdur bendim kendimi ispata çalıştım

Oyuncu Saruhan Hünel, gazeteci Eda Sönmez’in darp ve tehdit iddialarına ilk kez yanıt verdi. Hünel, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu:

Haberin Devamı

Vücudumun tüm hücrelerine kadar kadına şiddete karşıyım. Kadın dediğiniz annenizdir, kardeşinizdir teyzenizdir. Ben onların anlık bir şey yaşadığını düşünüyorum benim olayımdaki gibi bir kıskançlık ünlü olma gibi yan unsurlar olduğuna inanmıyorum. Benimki planlanmıştı. Bu olay olana kadar bu arkadaşın ismini kim biliyordu. Kimse. Şimdi herkes biliyor. Saruhan 2,5 yıllık davanın ardından geçtiğimiz günlerde beraat etti.

Ünlü olmanın yanı sıra terk edilmişliğin verdiği acı da var. Hünel, kendisine atılan mailleri canlı yayında açıkladı. Sana olan sevgimi bir nefrete dönüştürdün ama unutma sessiz atın çiftesi pek olur bekle ve gör beni çok hafife aldın.

MAİLLERİ CANLI YAYINDA OKUDU
4’ünde mail geliyor darp raporunu 5’inde alıyor. Ben bu basına yansıyan görüntüyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Ben onu engelledim ve hayatımdan çıkardım. Bütün herkes senin pisliklerini öğrenecek bir gazeteciye kazık atmayacaktın.