Cadde Seçil Erzan, 7 Nisan’da teslim mi olacaktı? Burhan Taşpolat'an çarpıcı açıklamalar

Seçil Erzan, 7 Nisan’da teslim mi olacaktı? Burhan Taşpolat'an çarpıcı açıklamalar

30.11.2023 - 17:28 | Son Güncellenme:

Futbol camiasını derinden sarsan Seçil Erzan davası devam ediyor. Burhan Taşpolat, Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programına bağlanarak, yaşadığı mağduriyeti ve bankanın bu olayda izlediği yolu anlattı.

Banka müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılan mağdur Burhan Taşpolat, Kanal D'de hafta içi her gün saat 09.00'da canlı yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sözlerine Seçil Erzan’ın kendi iradesiyle teslim olacağını ifade ederek başlayan Taşpolat, “Seçil Erzan kendisi teslim olacakken banka, korumalarıyla birlikte Seçil Erzan’ı derdest etti” dedi.

"BANKA DA SUÇLUDUR"

Canlı yayında önemli açıklamalarına devam eden mağdur Burhan Taşpolat, “Kanun bankayı da suçlu buluyor. Banka 11 yıl boyunca Seçil Erzan’ı denetlememiş. Bir kere bile 'Kiminle görüşüyorsun, bu paraların kaynağı ne?' dememiş” ifadelerini kullanarak bankanın da suçlu olduğunu belirtti.

Seçil Erzan, 7 Nisan’da teslim mi olacaktı Burhan Taşpolatan çarpıcı açıklamalar

"ÜÇ GÜN TESLİM OLMAKTAN ALIKOYDULAR"

Burhan Taşpolat, tutuklu banka müdürü Seçil Erzan’ın 7 Nisan’da kendisinin teslim olacağını söyledi. Bankanın, Seçil Erzan’ı üç gün teslim olmaktan alıkoyup, sonrasında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

"SUÇU SEÇİL ERZAN'A ATIYORLAR"

Taşpolat, bankanın üst düzey yöneticilerinin Seçil Erzan’a "Paraları dışarıda aldık, sakın şube içerisinde aldığını söyleme” şeklinde baskı yaptığını ve bankanın zimmet suçu şüphelisi olduğunu iddia etti.