Cadde Seçil Gür açıkladı! Serdar Ortaç'la barışacak mı?

Seçil Gür açıkladı! Serdar Ortaç'la barışacak mı?

10.07.2021 - 09:32 | Son Güncellenme:

Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan şarkıcı Seçil Gür, ikinci kez yollarını ayırdığı meslektaşı Serdar Ortaç hakkında, “Tekrar bir araya gelebilir misiniz?” sorusunu cevapladı.

Seçil Gür açıkladı Serdar Ortaçla barışacak mı

Bir kafede arkadaşıyla toplantı yaptıktan sonra görüntülenen Seçil Gür, 13’ncü şarkısını çıkaracağını söyleyip, kolunda yeni yaptırdığı ‘13’ ve ‘Self Made’ (kendin yap) yazılı dövmelerini gösterdi.

Haberin Devamı

13 rakamının uğurlu bir rakam olduğuna inandığını ifade eden şarkıcı, "13’ncü şarkım çıkıyor. Yeni single olacak. İlk şarkıma da güveniyordum, buna da güveniyorum. Sözü, müziği bana ait. 13 Temmuz Sezen’in doğum günü, Peygamber efendimizin doğum tarihinin toplamı 13, 1453 İstanbul’un fethi 13, rahmetli ablamın melek olduğu yaş 13” dedi.

Seçil Gür açıkladı Serdar Ortaçla barışacak mı

"ŞARKILARIMA İNANIYORUM"
Eylül ayında albümünü çıkaracağını belirten Seçil Gür, “Şarkılarıma inanıyorum, ben hep kendi ayaklarım üzerinde yürüdüm” şeklinde konuştu. Serdar Ortaç’la adının anılmasıyla ilgili soru üzerine ise kolundaki ‘Self Made’ (kendin yap) yazılı dövmeyi gösterip, "Hep ‘Serdar’ın sevgilisi’ gibi anılmasın diye kaçındım. Bakın kolumda bile ne yazıyor? Ömrümce kendi emeğimle bir şeyler yapmaya çalıştım, öyle olsun istedim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HİÇBİR ŞEYE 'KESİN' DEMEM"
Serdar Ortaç’la ayrıldıklarını söyleyen şarkıcı, “Tekrar bir araya gelebilir misiniz?” sorusuna, “Kesinlikle ayrıldık. Hiçbir şeye 'kesin' demem, Allah ne yazdıysa onu görürüz. Bilmiyorum. Hiçbir şeyin cevabı yok. Şu an hiç orada değilim, aşk düşünecek durumda değilim” yanıtını verdi.