Cadde 'Seçil'i özlüyorum'

'Seçil'i özlüyorum'

10.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Serdar Ortaç, ikinci kez yollarını ayırdığı sevgilisi Seçil Gür için “Onu özlüyorum, güzel bir ilişkimiz vardı ama yürümedi” diye konuştu

Seçili özlüyorum

Serdar Ortaç, önceki gece Kozyatağı Mon Amour’da sahne aldı. Konserden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Artık yavaş yavaş pandemi sona eriyor. Sahneleri çok özledim. dedi. Best of albüm çalışmalarına başladığını söyleyen Ortaç, eski sevgilisi Seçil Gür’ün projede olup olmayacağı sorularını, “Seçil ‘Değmez’i okuyacaktı ama Ozan Çolakoğlu karar veriyor. Biz ayrıldık ama Ozan caymaz bence. İş başka, aşk başka“ diyerek yanıtladı. Şarkıcı, “Seçil Hanım’ı özlüyor musunuz?” sorusuna ise “Özlüyorum tabii güzel bir ilişkimiz vardı ama yürümedi. Şu an ikimiz de çok yoğunuz, konserlerime odakladım“ yanıtını verdi.

Haberin Devamı

‘Tekrar bir araya gelmeyiz diyemem’

Seçil Gür, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bir kafede arkadaşıyla toplantı yapan şarkıcı, 13’üncü parçasını çıkaracağını söyleyip, koluna yaptırdığı dövmelerini gösterdi. Gür, “Serdar’ın sevgilisi diye anılmasından hep kaçındım, bakın kolumda bile ne yazıyor?” şeklinde konuştu. Şarkıcı, “Tekrar bir araya gelebilir misiniz?” sorusuna “Hiçbir şeye kesin demem, Allah ne yazdıysa onu görürüz. Bilmiyorum” yanıtını verdi.