Cadde Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in Yunanistan tatilinden aşk kareleri

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in Yunanistan tatilinden aşk kareleri

26.07.2022 - 19:22 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Seda Sayan ve yaklaşık üç ay önce evlendiği eşi Çağlar Ökten'in yurt dışı turu sürüyor. Paris'te balayı yapan, ardından Hollanda'ya giden çift, şu sıralar Yunanistan'ın başkenti Atina'da güzel havanın tadını çıkarıyor. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikili yeni pozlarını yayınladı.

Seda Sayan ile Çağlar Öktenin Yunanistan tatilinden aşk kareleri

Seda Sayan, Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da nikah masasına oturmuştu. Prag'da düzenlenmesi gereken nikah, ünlü şarkıcının ekibinin yaşadığı vize sorunu nedeniyle Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşmişti. Çift, düğünlerinden hemen sonra balayı için soluğu Paris'te almıştı. Türkiye'ye dönen Sayan ve Ökten, ardından yine tatil için yurt dışına çıkmıştı.

Haberin Devamı

İlk olarak Hollanda'ya giden çift, daha sonra rotayı Yunanistan'ın Mikonos Adası'na çevirdi. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Ökten, eşiyle olan bu karesini "O gülüşün hiç eksik olmasın gül yüzlüm!" notuyla yayınlamıştı.

Seda Sayan ile Çağlar Öktenin Yunanistan tatilinden aşk kareleri

'HAMAM BÖCEKLERİ İNSANLARDAN TİKSİNİYORMUŞ'

Ardından eşiyle sohbet ederken çektiği bir videoyu yayınlayan Çağlar Ökten'in, 'hamam böceği' muhabbeti ünlü şarkıcıyı kızdırdı. Ökten, "Biraz önce ilginç bir bilgi okudum. Onu seninle paylaşmak istiyorum. Hamam böcekleri insandan tiksiniyormuş. Görünce temizlenmeye gidiyorlarmış" dedi.

Sayan da "Hamam böcekleriyle büyümüş bir kadınım. Bizden mi tiksiniyorlarmış? O hamam böceğini var ya... Bu zamana kadar onu affetmişim. Onun kafasına basarım, onun kafasını gövdesinden ayırırım." şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Ökten, "Kafaları koparıldıktan sonra bir süre daha yaşıyorlarmış. Bir 10 gün falan daha yaşamaya devam ediyorlarmış" dedi.

Seda Sayan ile Çağlar Öktenin Yunanistan tatilinden aşk kareleri

Seda Sayan ise "Kafasını ayrı ezerim, gövdesini ayrı ezerim. Derim ki; Şerefsiz! Ben senden tiksindim mi şimdiye kadar? Sen kimsin oğlum!" ifadelerini kullandı.

İkilinin 'hamam böceği' muhabbeti kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Çift, adeta yorum yağmuruna tutuldu.

"SEVGİLİM!"

Aşklarını sık sık sosyal medyaya taşıyan ve şimdilerde Atina'da olan çiftten Seda Sayan, yeni fotoğraflar paylaştı. Adeta aşk sarhoşu olan ünlü şarkıcı, mutluluk pozlarına "Aşkla, sevgiyle, sevgilim" notunu düştü.

Seda Sayan ile Çağlar Öktenin Yunanistan tatilinden aşk kareleri