Cadde Seda Sayan ve Çağlar Ökten'den dudak dudağa poz

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'den dudak dudağa poz

13.07.2022 - 12:39 | Son Güncellenme:

24 Nisan'da müzisyen Çağlar Ökten ile Beşiktaş'ta lüks bir otelde nikah masasına oturan Seda Sayan, düğünlerinden hemen sonra balayı için Paris'e gitti. Paris dönüşü Türkiye’ye dönen çift şimdilerde ise Hollanda’da bayram tatili yapıyor. Seda Sayan, Hollanda tatilinden eşi Çağlar Ökten ile romantik pozlarını paylaştı.

Seda Sayan ve Çağlar Öktenden dudak dudağa poz

Yaklaşık üç ay önce kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, mutluluğunu paylaşmaya doyamıyor. Nikah sonrası eşi ve yakın arkadaşlarıyla Amsterdam tatiline çıkan ünlü şarkıcı, balayı için de Paris'i tercih etmişti.

Haberin Devamı

KOCASIYLA BİRLİKTE ESTETİK YAPTIRDI

Özel hayatıyla olduğu kadar yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan, yeniden ameliyat masasına yatmıştı. Eşi Çağlar Ökten'in de kendisine eşlik ettiği Sayan, o anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çağlar Ökten saç ektirirken, Seda Sayan silikonlarını yeniletmişti. Seda Sayan'ın paylaşımına binlerce yorum yağmıştı.

Seda Sayan ve Çağlar Öktenden dudak dudağa poz

SEDA'DAN AŞK DOLU KUTLAMA

Mutluluk pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Seda Sayan (59), 35 yaşına basan eşi Çağlar Ökten'in yeni yaşını kutlamıştı. Peş peşe fotoğraflar yayınlayan ünlü şarkıcı, gönderisine; "İyi ki doğmuşsun iyi ki. Ömrüme hoş geldin sevgilim" notunu düşmüştü.

Seda Sayan ve Çağlar Öktenden dudak dudağa poz

Instagram'ın hikayeler bölümünden bir paylaşım yapan Sayan, eşi Ökten'in 'İyi ki doğmuşsun gülüşünü sevdiğim. Ömrüme hoş geldin' notunu düştüğü fotoğrafını nazar boncuğu ve kalp emojisi ile paylaşmıştı.

Haberin Devamı

ÖKTEN'İN AİLESİYLE BULUŞTU

Sayan, geçtiğimiz haftalarda da düğünlerine katılamayan kayınvalidesi ve kayınpederiyle buluşmuştu. Mersin'e giden Sayan, Çağlar Ökten'in oğlu Artur'la da tanıştı. Sayan, ziyaretten çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Seda Sayan ve Çağlar Öktenden dudak dudağa poz

Seda Sayan, kayınvalidesi Hicran Ökten ile fotoğrafını da 'Canım Hico'm' notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

"BEN ONUN SOYADINA KURBAN OLURUM"

Eşi Çağlar Ökten'in soyadını kullanmayacağı yönündeki haberlerle ilgili konuşan Seda Sayan, "O yanlış anlaşıldı, hatta boşanıyorlar ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Doğrusu; evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu birçok prosedür gerektiriyor, benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Karı-koca arasında soyadı kavgası falan olmadı. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına" ifadelerini kullanmıştı.

Seda Sayan ve Çağlar Öktenden dudak dudağa poz

PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI 

Son olarak Hollanda tatiline çıkan çiçeği burnunda çiftten gelen paylaşım sosyal medyayı salladı. Seda Sayan'ın, 'Sevgilimmm' notuyla paylaştığı dudak dudağa poz, yorum yağmuruna tutuldu.

Seda Sayan ve Çağlar Öktenden dudak dudağa poz