Cadde Seda Sayan'dan Çağlar Ökten'e: Hemşiresi güzel!

Seda Sayan'dan Çağlar Ökten'e: Hemşiresi güzel!

24.02.2024 - 14:01 | Son Güncellenme:

Nisan 2022'de nikâh masasına oturan şarkıcı Seda Sayan ile 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten'in mutlu ilişkisi devam ediyor. Sosyal medyada romantik paylaşımlar yapan ikili, her fırsatta kameralar önünde de aşklarını dile getiriyor. Kartal'da sahne alan Çağlar Ökten ve eşi, bir kez daha birbirine övgüler yağdırdı.

Seda Sayandan Çağlar Öktene: Hemşiresi güzel

Çağlar Ökten, Kartal'da bir mekanın açılış gecesinde sahneye çıktı. 'Dünyadan Uzak' parçasını seslendirdikten sonra "Bu şarkı benim Seda ile tanışma şarkım. Benim için çok ama çok önemli ve çok kıymetli" diyen Ökten, tekrar şarkıyı seslendirerek, eşi Seda Sayan'a armağan etti.

Haberin Devamı

"EŞİM AÇIK SÖZLÜDÜR"

Sahne öncesi gazetecilerle sohbet eden Çağlar Ökten, "Seda Hanım olumlu ya da olumsuz benimle alakalı her şeyi bana tüm gerçekliğiyle söyler. Eşim diye söylemiyorum ama açık sözlüdür. O yüzden seviyorum o yanını. Söyleyeceğinin hangi tonda olcağını da bilir ve söyler" şeklinde konuştu.

Seda Sayandan Çağlar Öktene: Hemşiresi güzel

"EVLİLİK HAYATIMIN EN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTASI"

Evlilik yıl dönümlerinin yaklaştığını dile getiren şarkıcı, "Planlama olmaması söz konusu değil. Bu tarz şeylerin önemini Seda ile anladım. Özel olarak bu günlerin çalışmasını ona karşılığını verecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum, başarabildiğimi de düşünüyorum. Evliliğim benim hayatımın en önemli dönüm noktalarından birisi. Çok da güzel bir şey planladım" dedi.

Seda Sayandan Çağlar Öktene: Hemşiresi güzel

Haberin Devamı

"ÇAĞLAR'A GÖZÜM GİBİ BAKTIM"

Eşi Çağlar Ökten'i yalnız bırakmayan Seda Sayan ise "Ayağımın uğuruyla, ayaklarımı süre süre geldim. Çok bereketli kadınımdır. Çağlar hastaydı biraz, bugün çok iyi. Sahnesi de iyi geçecektir. Onun hemşiresi güzel. Gözümle gözüm gibi baktım" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, eşinin her sahnesinme geldiğini hatırlatan muhabirlere, "O benim sahnemde eğleniyor, ben de onun sahnesinde eğleniyorum. Amacım yalnız bırakmamak gibi değil, ben Çağlar'ı dinlerken çok eğleniyorum" cevabını verdi.

Seda Sayandan Çağlar Öktene: Hemşiresi güzel

"EN ÇOK BEN LİNÇ EDİLİYORUM"

Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul da Çağlar Ökten'i dinlemeye gelenler arasındaydı. Estetik sorualrı üzerine Akyürek, "Bu konuda en çok linç edilen benim. Estetik eleştirilerini haksız buluyorum çünkü kişisel haklara saygısızlık durumuna ulaştı. Kimse kötü görünmek istemez. Gençliği muhafaza etmek için yapılan bir şey. Özellikle dizi oyuncuları çok yaptırıyor. Ben kendim olmaktan mutluyum, Angelina Jolie'ye benzemek için uğraşmadım. Artık sosyal medyada daha marjinal yorumu kim yapacak yarışı var. 'Alın yazısı da silinmiş midir?' diye çok komik bir yorum gelmiş bana. Çok güldüm buna" diyerek kahkaha attı.

Seda Sayandan Çağlar Öktene: Hemşiresi güzel