Cadde Seda Tosun-Eymen Adal, 4 Eylül'de evleniyor

Seda Tosun-Eymen Adal, 4 Eylül'de evleniyor

01.09.2018 - 12:31 | Son Güncellenme:

Müzisyen sevgilisi Eymen Adal'la aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nişanlanan oyuncu Seda Tosun, işleri sebebiyle nikah tarihini 4 Eylül tarihine çektiklerini açıkladı.

Seda Tosun-Eymen Adal, 4 Eylülde evleniyor

Sözcü'nün haberine göre; gelinlik provası için nişanlısı ile birlikte modacısının yolunu tutan Seda Tosun, “Anlaştığım bir proje vardı, ancak son dakika kararı ile içerisinde bulunmaktan vazgeçtim. Aslında tam olarak vazgeçtiğim de söylenemez. Bir şekilde proje dışında kalmam gerektiğini hissettim. Biz de hazır böyle bir boşluk yakalamışken, düğün tarihimizi öne almayı kararlaştırdık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Mucize 2' filmi ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara da yanıt veren oyuncu, “Vallahi tam olarak ne olduğunu ben de anlamadım. Yapımcımız, önce benimle bir sözleşme imzaladı. Sonra, okuma provaları arefesinde beni ofise çağırıp başka biri ile anlaştıklarını söyledi. Saygı duyuyorum. Zaten filmdeki tüm karakterler hemen hemen değişti. Yeni açıklanan kadrodaki herkese sonsuz saygım var, ancak ilk filmi izleyenler serinin ikinci filminde biraz bocalayabilirler. 'Mucize 2', bir devam filmi olma özelliğini bu açıdan kaybetti. Ben, zaruri nedenler dışında kadro erozyonuna karşıyım. Beğenilen ve kabul gören bir yapımın iskeleti ile oynamak ne kadar doğru bilemiyorum. Keşke böyle yapacaklarına yen bir film çekselerdi” şeklinde konuştu.