Sefa Karahasan

Sefa Karahasan

sefakarahasan@gmail.com

Tüm Yazıları

Girne’nin en leziz otellerinden biri olan Cratos Premium Otel’den sevgili Cem Türegün aradı. Cratos’un sahibi hemşerim Murat Bozoğlu’nun otel içerisinde yer alan Golden Cage’nin açılışına davet ettiğini iletti. Ada’nın sevilen sesi Oğuzhan’ın da ilk sahneye çıkış günüydü. Kırmadım gittim.

Otele girişten konserin yapılacağı mekana kadar incelik hakimdi. Misafirleri valeden tutun da çalışanlara kadar güler yüzler karşılıyor. Akın akın insanların Cratos Premium Otel’e girdiğini izledim.

Golden Cage’de de Beyrut geceleri sloganlarıyla karşılıyorlar sizi. Port Koordinatörü Işık Türkmen de, misafirlerle yakından ilgileniyor. İstek ve eksiklere birinci elden müdahale ediyor.

CRATOS’TA ‘TARKAN’ TİPİ EĞLENCE


Beyrut geceleri

Haberin Devamı

Bizlere ayrılan yere gitmeden önce içerinin havasını kokluyorum. Etrafa baktığımda kendimizi Beyrut’ta bir eğlence mekanında hissediyorum. Beyrut tütsüleri mekana mistik bir gizem katmış. Sonra Cratos’un sahibi Murat Bey’in yanına gittim.

Milliyet’in Kıbrıs’ta günlük basılması konusunda bizleri tebrik etti.

Kıbrıs’ta Milliyet’in her zaman saygın bir yeri olduğuna işaret etti. Murat Bey’i misafirleriyle bıraktıktan sonra eğlenceyi izlemek için yerimize oturduk.

Oğuzhan’dan önce Kıbrıs’ta Beyrut’u yaşattılar. Sahneye çıkan dansçılar, yapılan gösteriler izlemeye değerdi.

Kızlar misafirlere gülsuyu şerbeti dağıtımına geçti. Mekana Beyrut’a özgü eğlence ve yeme kültürü yerleşti.

İbiza değil, Kıbrıs!

Ardından sahneye Oğuzhan çıktı. “Evime hoş geldiniz” dedi. Şarkıları söyledikçe, hareketlerini odaklandım. Sanki Tarkan’ı izliyorduk. Giyimi, sesi, sahne performansı. Yanımdaki bir misafirin sözleri de zaten bu yönde oldu. “Kıbrıs’ın Tarkan’ı gibi. Sahnede her şeyi ile Tarkan’ı andırıyor” dedi.

Oğuzhan sahnede yer aldığı sırada misafirler yerlerinde duramadı. Masalar vur patlasın çal oynasın moduna geçti. Sahne performansı, repertuarı ‘izlemeye değer’ bir sanatçı dedirtti.

Kıbrıs bir İbiza değil ama Cratos Premium Otel, Kıbrıs’a giden ve Kıbrıs’ta yaşayanlara İbiza hayatını yaşatıyor. Bunu da Murat Bozoğlu ve ekibi başarmış. Kıbrıs da böylece eğlencede zirve yapıyor.

CRATOS’TA ‘TARKAN’ TİPİ EĞLENCE


CRATOS’TA ‘TARKAN’ TİPİ EĞLENCE


CRATOS’TA ‘TARKAN’ TİPİ EĞLENCE