Cadde Selen Görgüzel: Tanyeli'ye götürmek için anne sütü arıyorum!

Selen Görgüzel: Tanyeli'ye götürmek için anne sütü arıyorum!

23.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yorgunluğunu atamadığı için doktor tavsiyesiyle anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü isim, şimdi de kanser tedavisi gören Tanyeli'ye götürmek için anne sütü aradığını duyurdu.

Selen Görgüzel: Tanyeliye götürmek için anne sütü arıyorum

Yönetmen Hamdi Alkan (55) ile sekiz yıl süren evliliğini mart 2022'de tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, geçtiğimiz ay Nişantaşı City's'de görüntülenmişti. Elindeki pet şişeyle dikkat çeken şarkıcı, şaşırtan bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Bebeğini emziren arkadaşımdan sağdığım anne sütü... Doğal gerçek anne sütü. Bunların çabuk tüketilmesi gerekiyor. Enfeksiyona iyi geliyor. Bu ara yoğun tempoda çalışıyorum, vitamin takviyesi alsam da yorgunluğumu atamıyorum.

Selen Görgüzel: Tanyeliye götürmek için anne sütü arıyorum

"Doktorum böyle bir şey tavsiye etti. Kanser hastalarına da çok faydası var. Yeni duyulmaya başladı. Özellikle enfeksiyonla ilgili tüm konularda gerçek bir antibiyotik."

"DOKTORUM YETERLİ DEDİĞİ İÇİN BIRAKTIM"

Her söylediği ile gündem yaratan Selen Görgüzel, önceki gün Etiler Akmerkez’de objektiflere takıldı. Anne sütü içerken görüntülenmesi hatırlatılan ünlü isim, "Doktorum yeterli dediği için bırakım. Şimdi ama Tanyeli için anne sütü arayışına girdim. Kanser hastalarına çok iyi geldiğini her doktor söylüyor" dedi.

Selen Görgüzel: Tanyeliye götürmek için anne sütü arıyorum

"Eğer taze bir anne sütü bulursam Tanyeli için hastaneye götüreceğim" diyen şarkıcı, "İnsanlar alay konusu haline getirdi bu durumu ama faydalarını bilseler, ne kadar ciddi bir konu olduğunu anlarlar" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Selen Görgüzel: Tanyeliye götürmek için anne sütü arıyorum

PANKREAS KANSERİNE YAKALANDI

Pankreas kanserine yakalanan bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli, yaklaşık üç aydır kemoterapi görüyor.