Cadde Seray Sever'den kızı Sofia ile paylaşım

Seray Sever'den kızı Sofia ile paylaşım

04.08.2022 - 09:57 | Son Güncellenme:

19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini bebekleriyle geçiriyor. Kızlarının bakımıyla kendisi ilgilenen ünlü sunucu, zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Eşi ve çocuklarıyla Bodrum'daki evinde olan Sever, son olarak Sofia ile çekilen fotoğrafını yayınladı.

Seray Severden kızı Sofia ile paylaşım

Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda jüri üyeliği yapan Seray Sever, 19 Nisan'da ikizlerine kavuşmuştu. Daha önce sekiz kez tüp bebek tedavisi gören ünlü sunucu, Altunizade'de özel bir hastanede sezaryen doğum yaptı. Zorlu bir doğum süreci geçiren Sever ve kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül, bebeklerine Sofia ve Alya adını verdiler.

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayınına katılan 49 yaşındaki ünlü isim, zorlu bir doğum süreci geçirdiğini canlı yayında anlatmıştı.

"GİDERSEM BABAMA, KALIRSAM ÇOCUKLARIMA"

"Zor bir süreç oldu. Hastaneden 20 gün sonra çıktım. Operasyonum 3 buçuk saat sürdü. Ameliyathaneye girerken bütün riskleri bilmiyordum. Çok kalabalık bir doktor ekibi vardı. Operasyon öncesi bir adak adadım ama sonrasında tamamen bir teslimiyete girdim" diyen Sever, "Hastaneye gittiğimde 25 kişilik ekip beni bekliyordu. İlk önce kendim için bir adak diledim, adağa çok inanıyorum. Sonra boş verdim, tamamen teslim oldum. 'Gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına' dedim" ifadelerini kullanmıştı.

Seray Severden kızı Sofia ile paylaşım

Haberin Devamı

Doğuma kısa bir süre kalan babasını kaybeden Seray Sever, "Yıkıldığım anlarda çocuklar daha çok hareketlendi. Babamı yoğun bakıma yatırdığım gün, kızlarım ilk tekmelerini attılar" şeklinde konuşmuştu.

"TEK YUMURTA İKİZİ DEĞİLLER"

Nazardan korktuğunu söyleyen ve bebeklerin kime benzediği sorusuna da yanıt veren Sever, "Sofia'yı babama benzetiyorum. Alya da Eray'ın tarafına benziyor. Tek yumurta ikizi değiller zaten birbirlerine benzemiyorlar" demişti.

Seray Severden kızı Sofia ile paylaşım

"KIZLARIMIN İLK FOTOĞRAFLARI"

Seray Sever, geçtiğimiz ay eşi Eray Sünbül ile çocuklarını yanına alarak poz verdi. İkizlerinin yüzünü ilk kez gösteren Sever, "Allah'ım nazarlardan korusun. Alya’m ve Sofia’m. Nefesim, kalp atışım. Kızlarımızın ilk fotoğrafları. Her saniye aşkla, heyecanla, duygu dolu geçiyor. Rabbim bütün evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın, bizleri de onlara" notunu düşmüştü.

SEVER'DEN YENİ KARE

Şimdilerde vaktinin tamamını ikiz kızlarıyla geçiren Seray Sever'den yeni bir paylaşım geldi. Eşi Eray Sünbül ve bebekleriyle Bodrum'da olan Sever, minik kızı Sofia ile objektif karşısına geçti. Ünlü sunucunun bu paylaşımı dikkat çekti.

Seray Severden kızı Sofia ile paylaşım