Cadde Serenay Sarıkaya'nın plaj şıklığının bedeli ortaya çıktı!

Serenay Sarıkaya'nın plaj şıklığının bedeli ortaya çıktı!

13.07.2022 - 08:05 | Son Güncellenme:

Umut Evirgen ile aşk yaşayan, 'Şahmeran' dizisinin başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya; geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfasından yaptığı siyah bikinili paylaşımla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Ünlü ismin büyük beğeni toplayan plaj şıklığının bedeli adeta dudak uçuklattı.

Serenay Sarıkayanın plaj şıklığının bedeli ortaya çıktı

Komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisini noktalayan oyuncu Serenay Sarıkaya (30), kısa bir süre sonra işletmeci Umut Evirgen (32) ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda kural bozmuştu.

Haberin Devamı

Sarıkaya'nın doğum gününde aşka gelen Evirgen, sosyal medya hesabından sarmaş dolaş bir fotoğrafını yayınlayarak ilişkisini ilan etmişti. Sarıkaya ile olan fotoğrafını paylaşan Umut Evirgen, gönderisine "Doğum günün kutlu olsun bir tanem" notunu düşerek kalp emojisi de koymayı ihmal etmemişti.

Serenay Sarıkayanın plaj şıklığının bedeli ortaya çıktı

SERENAY OYNADI, UMUT İZLEDİ

Yunanistan'ın Kiklad Adaları’ndaki Naousa bölgesinde tatil yapan Sarıkaya ile Evirgen, önceki akşam bir mekanda eğlenmişti. Serenay Sarıkaya, elinde tefle Yunan müzikleri eşliğinde çıplak ayakla dans etti. Umut Evirgen ise oturduğu yerden sevgilisini hayranlıkla izlemişti.

Yunan müzikleri eşliğinde kıvrak hareketlerini sergileyen güzel oyuncuya, mekandaki diğer müşteriler de eşlik etmişti. Ünlü çiftin o anları sosyal medyada paylaşılmıştı.

Haberin Devamı

DOĞAL GÜZEL SERENAY

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Serenay Sarıkaya, leopar desenli bikinisiyle güneşlenirken verdiği pozları, 9,3 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Makyajsız haliyle objektif karşısına çeken Sarıkaya'nın gönderileri takipçileri tarafından oldukça beğenilmişti.

Serenay Sarıkayanın plaj şıklığının bedeli ortaya çıktı

TAKILARI DİKKAT ÇEKTİ

Aşklarını dolu dizgin yaşayan ve şimdilerde Yunanistan'da tatil yapan çiftten Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından siyah bikinili pozunu takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Beline inci detaylı bir kemer takan 30 yaşındaki güzel oyuncu, ayak parmağına taktığı yüzükleri de paylaşmıştı. 'Şahmeran' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan genç oyuncunun paylaşımına adeta beğeni yağmıştı.

Serenay Sarıkayanın plaj şıklığının bedeli ortaya çıktı

FİYATI ORTAYA ÇIKTI

Tarzıyla takipçilerinden tam not alan Serenay Sarıkaya'nın şıklığının bedeli ortaya çıktı. Fenomenler Ne Giymiş hesabına göre; oyuncunun ince askılı bikini üstü bin 500 TL iken, ünlü bir arkaya ait bikini altının değeri ise bin 885 TL.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, bu fiyatlar karşısında "Bayıldım" ve "Harika" gibi yorumlar yaparken, bir başkası ise "Ne bu fiyat, altı üstü bir bez parçası ya" diyerek tepkisini dile getirdi.