Cadde Serkan Çayoğlu-Özge Gürel: Tatlı bir telaşın içindeyiz

Serkan Çayoğlu-Özge Gürel: Tatlı bir telaşın içindeyiz

30.05.2022 - 17:54 | Son Güncellenme:

Uzun süredir aşk yaşayan ve sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla konuşulan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, yer aldıkları projeler ve düğün tarihleriyle ilgili konuştu.

Serkan Çayoğlu-Özge Gürel: Tatlı bir telaşın içindeyiz

Altı yıldır birlikte olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilk adımı attı. Yolları 2015 yılında 'Kiraz Mevsimi' dizisinde kesişen çift, ilişkilerini resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İkili, son olarak geçtiğimiz gün Vadistanbul’da objektiflere takıldı. Çayoğlu ve Gürel, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

'Ah Belinda' adlı filmin çekimlerini tamamlayan Serkan Çayoğlu, "Çok eğlendiğimiz, yeri geldi yorulduğumuz ama keyif aldığımız bir film oldu. Efsaneleri canlandırmak inanılmaz bir şey" diye konuştu.

"Yer aldığınız dizi bitiyor mu?" sorusuna cevap veren Özge Gürel ise, "Yeni sezon çekimlerine başladık. Öyle bir şey yok arkadaşlar, her şey yolunda" demekle yetindi.

Düğün tarihinin de belli olmasıyla ilgili konuşan çift, "Devam eden çekimlerimiz de var, her şey biraz spontane gelişti. Tatlı bir telaşın içindeyiz" ifadelerini kullandı.