Cadde Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi!

Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi!

06.05.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

'Survivor 2016' yarışmasında ikinci olarak adını duyurmayı başaran Serkay Tütüncü, 2021 ylında rol arkadaşı olan İlayda Alişan'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmişti. Önceki gece çapkınlık turunda görüntülenen Serkay Tütüncü, gizemli bir güzelle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Serkay Tütüncünün çapkınlık gecesi

Birlikte rol aldıkları dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan, Ağustos 2021'de ayrılık kararı almıştı. Sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakan ikili, tüm aşk dolu fotoğraflarını da silmişti. 

Haberin Devamı

Ayrılık sonrası İlayda Alişan, "Evet, ilişkim bitti. Neden bittiği hakkında konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Tütüncü'den ise bir açıklama gelmemişti.

Serkay Tütüncünün çapkınlık gecesi

"PARTİDE BİRLİKTE EĞLENDİK"

2019-2020 sezonunda yayınlanan 'Afili Aşk' dizisinde birlikte rol alan Burcu Özberk ve Serkay Tütüncü hakkında aşk dedikoduları çıkmıştı. Özberk, "Arkadaşız" diyerek, bu iddiaları yalanlamıştı.

Tütüncü, Ocak 2022'de bir partide Özberk ile yakınlaşması haberlerini soran muhabirlere, “İyi ki sordunuz bu soruyu. Normalde asla cevap vermem böyle sorulara ama Burcu ile çok yakın ve iyi bir arkadaşız, yakın çevremiz de bilir bunu zaten. Ortak arkadaşımızın partisinde eğlendik, çok şeyimi paylaştığım biridir Burcu” sözleriyle son noktayı koymuştu.

Haberin Devamı

Serkay Tütüncünün çapkınlık gecesi

GİZEMLİ GÜZELLE GÖRÜNTÜLENDİ

İlayda Alişan ile yaşadığı birliktelikle bir dönem çok konuşulan Serkay Tütüncü, önceki gece Anadolu Yakası'nda gittiği bir gece kulübünde çapkınlık turundaydı.

Serkay Tütüncünün çapkınlık gecesi

EĞLENCE SABAHA KADAR SÜRDÜ

Gizemli bir güzelle samimi bir şekilde görüntülenen oyuncunun, keyfi de oldukça yerindeydi. Birbirlerine sarılarak dans eden Tütüncü ve kız arkadaşı, sabahın ilk ışıklarına kadar mekanda eğlendi.

Serkay Tütüncünün çapkınlık gecesi