Cadde Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı

Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı

19.12.2023 - 08:06 | Son Güncellenme:

'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Yıllar önce Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaşan Erener, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

İstanbul Devlet Konservatuvarından mezun olduktan sonra Sezen Aksu'nun vokalisti olarak çalışan ünlü şarkıcı Sertab Erener, ilk stüdyo albümü 'Sakin Ol'u 1992'de piyasaya sürmüştü.

Haberin Devamı

Albüme adını veren şarkısı 'Sakin Ol' şarkısı, Sezen Aksu tarafından yazılmış ve 1994'te hayatını kaybeden Uzay Heparı tarafından bestelenmişti.

Sertab Erener tarihi bir andı diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı

TAKİPÇİLERİNİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ

Şöhret basamaklarını hızla çıkarak 2003'te Türkiye'ye Eurovision birinciliği kazandıran 59 yaşındaki Sertab Erener, 584 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından hayranlarını geçmişe götüren bir paylaşım yaptı.

Sertab Erener tarihi bir andı diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından bir dönem Sezen Aksu'yla da aşk yaşayan müzisyen Uzay Heparı ile seslendirdikleri şarkının görüntülerini paylaştı.

Sertab Erener tarihi bir andı diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı

"ÇOK TARİHİ BİR AN BENİM İÇİN"

Erener, kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine şu mesajı yazdı:

O gece Uzay’la beraber ilk kez seslendiriyoruz. Kendime baktığım aynanın sol üst köşesine tutuşturduğum poster ise daha hiç kimsenin bilmediği, dinlemediği ve görmediği albümün kapağının ilk baskı örneğidir. Çok tarihi bir andır benim için... Sizinle tanışmaya çok az zaman kalmıştı çünkü.