Cadde Sertab Erener yıllar sonra Eurovision sahnesine geri dönüyor!

Sertab Erener yıllar sonra Eurovision sahnesine geri dönüyor!

02.05.2024 - 09:20 | Son Güncellenme:

Usta şarkıcı Sertab Erener, Eurovision Şarkı Yarışması'nın 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek yarı finali öncesi birincilik kazandığı 'Everyway That I Can' parçasını seslendirecek.

Sertab Erener yıllar sonra Eurovision sahnesine geri dönüyor

Sertab Erener, 2003'te 167 puanla (Belçika 165 puan, Rusya 164 puan) şampiyonluk kazandığı Eurovision Müzik Yarışması'nda yıllar sonra yeniden yer almaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İsveç’in Malmö şehrinde gerçekleşecek yarışmada eski Eurovision yıldızları da yarı finallerde şarkı söyleyecek. 7 Mayıs’taki birinci yarı finalin konuğu İsveçli popçu Benjamin Ingrosso olacak. 9 Mayıs Perşembe akşamındaki ikinci yarı finale ise daha önce Eurovision’da birincilik kazanan kadın sanatçılar misafir olacak. Gecede Sertab Erener, Everyway That I Can şarkısını seslendirecek.

Sertab Erener yıllar sonra Eurovision sahnesine geri dönüyor

2005’te Yunanistan’a birinciliği getiren Helena Paparizou “My Number One” ve 1999’da İsveç’i birinci yapan Charlotte Perrelli ise “Take Me to Your Heaven” şarkısıyla sahnede yer alacak. 68. Eurovision Şarkı Yarışması’nın büyük finali 11 Mayıs Cumartesi gecesi gerçekleşecek.

Sertab Erener yıllar sonra Eurovision sahnesine geri dönüyor

Sertab Erener, Eurovision davetini aldığı andan beri sıkı bir hazırlık sürecinde olduğunu belirtti. Sanatçı, Everyway That I Can'i daha önce duyulmamış bir versiyonunu Malmö Arena’da söyleyecek.