Cadde 'Servet Operasyonu’ filminde başrol Antalya’nın!

'Servet Operasyonu’ filminde başrol Antalya’nın!

03.01.2023 - 15:16 | Son Güncellenme:

'Sherlock Holmes', 'Rocknrolla', 'Transporter' ve 'Snatch' gibi yapımlarla dikkat çeken dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin, 130 milyon doları geçen bütçesiyle dikkat çeken yeni filmi 'Operation Fortune' (Servet Operasyonu), 13 Ocak’ta vizyona giriyor. Kariyerlerinin başından beri birçok aksiyon filminde birlikte çalışan Guy Ritchie ile oyuncu Jason Statham, çekimleri Antalya’da gerçekleşen filmde yeniden bir araya geliyor.

Servet Operasyonu’ filminde başrol Antalya’nın

Başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı Servet Operasyonu'nun kadrosunda; Cary Elwes, Bugzy Malone gibi isimlerin yanı sıra Türk oyuncular Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi adıyla tanınan geçtiğimiz yıllarda İspanya’da 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alan Timur Seyfettin Ölmez, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün yer alıyor.

Servet Operasyonu’ filminde başrol Antalya’nın

Haberin Devamı

TÜM DÜNYA ANTALYA’NIN GÜZELLİKLERİNİ İZLEYECEK

Çekimleri Antalya’da gerçekleşen filmde; Kaleiçi bölgesi, Su Kemeri, EXPO alanı ve Cumhuriyet Meydanı'nın yanı sıra iki bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu’nda geçen aksiyon sahneleri bütün dünyayı kendine hayran bırakacağa benziyor. Filmde, Antalya görüntülerine ek olarak Türk kültürünün anlatıldığı sahnelere ve Türkçe diyaloglara da yer verildi.

Servet Operasyonu’ filminde başrol Antalya’nın

KAAN URGANCIOĞLU HOLLYWOOD YILDIZLARIYLA AYNI FİLMDE

Son dönemlerde yaptığı projelerle adından sıkça bahsettiren Kaan Urgancıoğlu, filmde 'Casa' isimli bir mafya liderini canlandırıyor.

Servet Operasyonu’ filminde başrol Antalya’nın

TİM SEYFİ, 'ALEXANDER' ROLÜNDE

En son Ezel Akay’ın yönettiği 'Osman Sekiz' filmi ve 'Atiye' dizisindeki rolleriyle adından söz ettiren Tim Seyfi, Servet Operasyonu'nda Hugh Grant’ın canlandırdığı silah ticaretini yürüten Greg Simmonds karakterinin sağ kolu 'Alexander' karakteri ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

Servet Operasyonu’ filminde başrol Antalya’nın

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Aksiyon- komedi türündeki Servet Operasyonu'nda özel bir ajan olan Orson Fortune’ı canlandıran Jason Statham, ekibi ile dünyayı tehdit eden ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşüyor. Bu gizli görevde ona yardım etmesi için Hollywood’un en büyük film yıldızlarından birini de işe alıyor.

Servet Operasyonu’ filminde başrol Antalya’nın