Cadde SEVGiNiZi YANSITAN TASARIMLAR

SEVGiNiZi YANSITAN TASARIMLAR

14.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

14 Şubat’ta sevgilinize ilkbahar yaz sezonunun romantik renklerini hediye edin

SEVGiNiZi YANSITAN TASARIMLAR

14 Şubat geldi çattı. “Ne alsam, nereden alsam?”telaşıyla günler geçti. Bugüne kadar hediye arayışlarınız hep hüsranla sonuçlandı. Ama paniğe gerek yok. Ona her giydiğinde sizi hatırlatacak özel bir hediye için doğru adresi bulmanız yeterli. En başta sevgilinizin tarzını belirleyip onun izinden gitmekte yarar var. İşinizi kolaylaştırmak için seçenekleri sıraladık.
Hediye seçerken sevgilinizin yakışan ve onun sevdiği renklerden gidin. Onun tarzının dışına çıkmak risk almak demektir. Sadece kendi zevkinize göre seçim yaparsanız kocaman bir gülümseme yerine kuru bir teşekkürle yetinmek zorunda kalabilirsiniz. İddialı renkleri ya da pastel tonları tercih ediyor. Konforu ön planda tutuyor ya da her daim şık. Tüm bu verilerden hareketle doğru seçimi yapabilirsiniz.


İlkbahar yaz sezonunun romantik renkleriyle sevgilinizi tanıştırmaya ne dersiniz? Damat Tween ADV’nin özgün koleksiyonlarında seçenek çok. Takım elbiseler, kravatlar, özenle seçilmiş kumaşlardan oluşturulan gömlek koleksiyonu, aşkınıza renk katacak trikolar, tişörtler ve pantolonlar hem rahat hem de şık alternatifler arasında geliyor. Dinamik ve konforlu bir seçim için Tween’in, fit ceketleri, özgün aksesuarları ve ona yakışır daha pek çok alternatif sevdiğini mutlu etmek isteyen tüm aşıkları bekliyor. Bu özel günde Damat Tween ADV koleksiyonu hediye için iyi bir alternatif.

YENi SEZONUN KODU GELENEKSEL MODERN
Erkekler giyim konusunda genelde daha tutucu diye bilinir. Oysa günümüzde yeniliklere kolayca adapte olup üzerinde uygulayanların sayısı hiç de az değil. Klasik ve gelenekseli yeniden yorumlayan koleksiyonlar ise her iki kesimi de memnun edecek gibi görünüyor. Damat 2011 ilkbahar yaz koleksiyonu klasik ve gelenekseli yeniden yorumluyor. Lüks; neo-klasik, yalın ve doğaya özdeş formlarda bir duruşla kendini gösteriyor. Nefes alan koleksiyonlar özenle tasarlanmış formlar lüks detaylarla birleştirilerek hayat buluyor. Sportif detaylar ve ileri teknoloji kumaşların klasik giyime yansımalarını görüyoruz. Koleksiyonda doğal ve yıkanabilir ipliklerin yünlerle ve ipeklerle harmanlanmasıyla oluşan ileri teknoloji ürünü özel kumaşlar kullanılıyor. Bu kumaşlarla hazırlanan ürünler kolay giyilebilir; yıkanabilir ve yüksek kullanım rahatlığına sahip.

Haberin Devamı

TEKNOLOJİK KUMAŞLAR
Damat takım elbise koleksiyonunun ana renkleri; ekru-bej, beyaz, gri, antrasit, lacivert ve mürekkep rengi. Takım elbise koleksiyonunda; ceket içlerinde astara ek olarak ısının en yoğun olduğu bölgelerde kullanılan filelerle ceket iç ısısı en aza indirilmiş.
Özel tekniklerde hazırlanmış, benzersiz kalıbıyla gömlek ceketler ve hırka ceketlerle sezona merhaba diyor.

ENERJİK KOMBİNLER
Yazın vazgeçilmezleri tişört ve denim kombinleriyle sezonuna renkli, mutlu ve dinamik bir yorum katıyor.
Mürekkep mavisinden griye, mordan lilaya uzanan geniş renk paleti enerjik ve yenilikçi bir koleksiyon sunuyor.


YAKALAR VE MANŞETLER KÜÇÜLÜYOR
Damat gömlek koleksiyonun yenilenen yüzünde yakalar ve manşetler küçülerek gömlekler hafifletildi. Bu sezonun önerileri; takım elbise ve kravat kombinlerini tamamlayan beyaz ve mavi tonlarında düz, çizgili ve jakarlı dokulardan oluşan klasik gömleklerin yanı sıra; özel zamanlar için farklı yaka ve sartorial dikiş detaylarıyla tamamlanmış gömlekler.

Haberin Devamı

SEVGİLİNİZ İÇİN KRALLARA LAYIK TASARIMLAR
Çatalhöyük’ün motifleri, astar ve aksesuar detaylarıyla günümüze taşınıyor. Koleksiyonun ana motifi ise Çatalhöyük uygarlığının kral mühürlerinden esintilerle karşımıza çıkıyor.

TROPİK RENKLER ÖNE ÇIKIYOR


Kent yaşamından kaçıp, tropik adalara yelken açmak... Tropik renkler, geometrik kesimler, fonksiyonel ve rahat formlar ön planda. Salaş şıklığı tercih edenler için ADV koleksiyonunda sıra dışı detaylar ve farklı yıkamalar kullanılmış. Tropik ada yaşamından esinlenerek tasarlanan ‘yaprak deseni’ farklı yıkama ve boyama teknikleriyle kullanılarak koleksiyonun en hit ürünlerine taşındı. Floresan renkler, mont-trench arası fonksiyonel ceketler, parça boya pikeler sezonun vazgeçilmezleri. Yıkamalı, ütü gerektirmeyen kumaşlardan üretilen pantolonlar denim ve süet detaylarla harmanlanarak 2011 yazına salaş şık bir yorum katıyor.
Toprak tonlarının içine gök mavisi, mint ve indigo renklerini katarak vazgeçilmez günlük giysiler oluşturulurken, enerji dolu post-it renklerinde plaj ve hafta sonu giysileri oluşturuldu.
Şık, dinamik ve rahat siluetlerin yanı sıra detayları özenle tasarlanmış ürünler; denim ile birlikte kullanılarak gömlek, ceket ve pantolonlarda sadece ürünsel olarak değil dekoratif olarak da koleksiyonun içinde yer alıyor.

BOKSÖRLERDEN iLHAM ALDI
30’lu ve 40’lı yılların asi, rahat ve kendine güvenen ünlü boksör-lerinden ilham alan koleksiyon, hafif pamuklu kumaşlar ve kendine özgü desenleriyle öne çıkıyor. Şehirli, şık, dinamik ve kendine güvenen bir duruşa sahip salaş silüetlerin yanı sıra zengin detaylarla tasarlanmış ürünler; yüzde 100 pamuk, keten ve deri gibi natürel malzemeler doğadaki zengin renklerle birleşerek Tween 2011 ilkbahar yaz koleksiyonunu oluşturuyor. Yıkanmış görünümlü sade ve şık ceketler, denim süslemeli gömlekler yüzde 100 pamuk veya ipek ince trikolar, doğal işlemlerden geçirilmiş deri aksesuarlar sezonun anahtar ürünlerinden. Kruvaze ceketler ve denim detaylar ise sezonun öne çıkan parçalar arasında. Göz alıcı desenler ve buğulu renkler ise 2011 yazının en çarpıcı detaylarından.