Cadde Şevket Çoruh: 'Arka Sokaklar'ı hâlâ bayılarak izliyorum

Şevket Çoruh: 'Arka Sokaklar'ı hâlâ bayılarak izliyorum

16.11.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin efsane dizi 'Arka Sokaklar'da 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterine hayat veren oyuncu Şevket Çoruh, önceki akşam eşi Özge Turna ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, geçtiğimiz sene ayrıldığı diziden övgüyle bahsetti.

Şevket Çoruh: Arka Sokakları hâlâ bayılarak izliyorum

İlk evliliğini 1993-2004 yılları arasında meslektaşı Günay Karacaoğlu ile yapan ve bu evlilikten 'Gülenay' adını verdiği bir kızı bulunan Şevket Çoruh, ikinci evliliğini ise Özge Turna ile 2018 yılında yapmıştı.

Haberin Devamı

'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği 'Mesut Komiser' karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu ile Özge Turna, 2020'de Turna adını verdikleri kızlarını kucaklarına almıştı.

Şevket Çoruh: Arka Sokakları hâlâ bayılarak izliyorum

BEŞ YIL ARADAN SONRA DÜĞÜN

Beş yıl önce dünyaevine giren çift, düğünlerini ise geçtiğimiz temmuz ayında yapmıştı. Düğüne katılan isimler arasında 'Arka Sokak' dizisinin oyuncularından Ozan Çobanoğlu, Kerimhan Duman, Özgür Ozan, Oya Okar yer almıştı. Düğünden görüntüleri Çoruh’un eski rol arkadaşı Boğaç Aksoy sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Şevket Çoruh: Arka Sokakları hâlâ bayılarak izliyorum

Şevket Çoruh ve eşi Özge Turna, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çoruh, ayaküstü gazetecilerle konuşarak uzun bir aradan sonra gece dışarı çıktığını söyledi.

Haberin Devamı

Şevket Çoruh: Arka Sokakları hâlâ bayılarak izliyorum

"MÜKEMMEL BİR PROJE"

Geçtiğimiz haftalarda Zafer Ergin, Şevket Çoruh ile set anısından, "Bir sahnede kuru sıkı bir silah ile yanlışlıkla ona doğru ateş etmiştim" diye bahsetmişti. Konuyu gülümseyerek anımsayan Çoruh, şu ifadeleri kullandı:

Set hatası minik bir durum. 18 senedir devam eden mükemmel bir proje. 'Arka Sokaklar'ı hâlâ bayılarak izliyorum.

50 yaşındaki ünlü isim, daha sonra eşi ile birlikte gelen bir VIP araca binerek oradan ayrıldı.