Cadde Şeyma Subaşı: Hikayeni nasıl değiştirirsin?

Şeyma Subaşı: Hikayeni nasıl değiştirirsin?

02.03.2022 - 19:24 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile yine adından söz ettirmeyi başardı.

Şeyma Subaşı: Hikayeni nasıl değiştirirsin

Yaşadığı renkli hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine doludizgin devam ediyor.

Haberin Devamı

Subaşı, son olarak Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Siyah mayosuyla objektif karşısına geçen 31 yaşındaki bir çocuk annesi fenomen isim, yeni karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Şeyma Subaşı: Hikayeni nasıl değiştirirsin

"FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI"
Sosyal medya hesabında 3,1 milyon takipçisi bulunan Subaşı, merdivenlerde geri köprü hareketi yaptığı anlarda çekilen pozunu, "Hikayeni nasıl değiştirirsin? Farklı bir bakış açısından bakarak..." notuyla yayınladı.

Fit fiziğilye dikkat çeken Subaşı'nın paylaşımına, kısa sürede 48 binden fazla beğeni gelirken; takipçileri tarafından "Hayata bakış açınız çok hoşmuş", "Biz böyle baksak hayatımız iyice tepetaklak olurdu" ve "Rönesans tablosu gibi" yorumlar yapıldı.

Şeyma Subaşı: Hikayeni nasıl değiştirirsin

"HAYAL KIRIKLIĞIYLA SONUÇLANIR"
Öte yandan Subaşı, geçtiğimiz haftalarda kahverengi tulumu ve gözlükleriyle kamera karşısına geçmiş, art arda yayınladığı fotoğraflara şu mesajı yazmıştı:

Haberin Devamı

"Bazen insanlar beklentilerini o kadar yükseltir ki bu genellikle ilişkilerinde (genel olarak aile ve arkadaşlar) hayal kırıklığıyla sonuçlanır... Ama aslında bu senin beklentinle ilgili değil, o kişinin o beklentiyi karşılama kapasitesiyle ilgilidir. Bazı insanlar yapamaz. Bu yüzden artık ilişkilerimde yeterince saygı ve sevgi bekliyorum. Daha fazla değil, olması gerektiği kadar."

Fenomen isim Şeyma Subaşı'nın bu gönderisi, kısa süre içerisinde 32 bin beğeni alarak, takipçileri tarafından adeta yorum yağmuruna tutulmuştu.