Cadde Sezen Aksu 67 yaşında: Sen hep başımızda ol

Sezen Aksu 67 yaşında: Sen hep başımızda ol

13.07.2021 - 18:36 | Son Güncellenme:

Türk müziğinin 'Minik Serçe'si Sezen Aksu, bugün 67'nci yaşına bastı. Emel Müftüoğlu, Yonca Evcimik, Seda Sayan ve Cenk Eren de ünlü şarkıcının doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı.

Sezen Aksu 67 yaşında: Sen hep başımızda ol

1970'li yıllarda yaptığı eserlerle Türk pop müziğine yön veren Sezen Aksu, bugün doğum gününü kutluyor. Hayranları, 67 yaşına basan 'Minik Serçe' lakaplı şarkıcıyı bu özel gününde unutmadı. Twitter'da #sezenaksu hashtag'i TT (Trend Topic) olurken, binlerce kullanıcı da Aksu'nun doğum gününü kutladı.

Haberin Devamı

MESLEKTAŞLARI BÖYLE KUTLADI
Emel Müftüoğlu, yakın arkadaşının doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutladı. Sezen Aksu ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Müftüoğlu, "Canım Sezen Aksu'm... Bir tanecik Sezen Aksu'm... Nice, nice yıllara. İyi ki varsın" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı, ardından bu fotoğraflarını ise, "En kıymetlim bugün doğmuş, ne güzel olmuş" sözleriyle Instagram'dan paylaştı.

"İYİ Kİ DOĞDUN"
Yonca Evcimik, paylaşımına; "İyi ki doğmuş Sezen Aksu, 'Minik Serçe'miz, kıymetlimiz..." notunu düştü.

Seda Sayan, Aksu ile birlikte çekilen fotoğrafında, "Doğum günün kutlu olsun halk ozanı, Kocaman yüreklim... Çok ve sağlıklı yaşa inşallah. Sen hep başımızda ol, biz hep senin etrafında olalım..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcının fotoğrafını 89 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Cenk Eren ise, "İyi ki doğdun" dedi.

Sezen Aksu 67 yaşında: Sen hep başımızda ol