Cadde Sıla konserinde Yalın sürprizi

Sıla konserinde Yalın sürprizi

16.10.2021 - 17:42 | Son Güncellenme:

İstanbul'da son konserini 6 Aralık 2019'da veren Sıla Gençoğlu, 'Söz & Müzik Sıla' konser serisi kapsamında uzun bir aradan sonra İstanbul seyircisiyle buluştu. Sıla, meslektaşı Yalın’la birlikte 'Ver O Zaman Gömleklerimi' ve 'Dön Demeyi Unuttum' şarkılarında düet yaptı.

Sıla konserinde Yalın sürprizi

Sıla Gençoğlu, Zorlu PSM'de gerçekleşen konserin açılışını 'Yan Benimle' şarkısıyla yaptı. Sıla'yı izleyenler arasında çocukluk arkadaşı oyuncu Gözde Kansu da vardı.

Haberin Devamı

"BU BİZİM İLK ŞARKIMIZ DEĞİL"
Konserin ikinci bölümünde sahneye pop müziğinin başarılı ismi Yalın’la birlikte çıkan Sıla, beraber yazdıkları ve hit olan 'Ver O Zaman Gömleklerimi' parçasını ilk kez canlı olarak seslendirdi. Yaptıkları düetle seyircilerden alkış alan ikiliden Yalın, "Bizim dostluğumuz yıllara dayanır. 'Ver O Zaman Gömleklerimi' şarkısını tam da bugünü hayal ederek yaptık. Ama bu bizim ilk şarkımız değil. Yaklaşık 20 yıl önce yazdığımız bir şarkı daha var. Öyle sanıyorum ki; ona da aynı coşku ile eşlik edeceksinizdir" dedi.

Sıla konserinde Yalın sürprizi

Sıla ise "Biz 20 yıl önce bugünü düşünerek hayaller kuran iki genç arkadaştık. O yüzden şu an benim için çok duygusal bir an. Coşkunuz bizi çok ama çok mutlu etti. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

20 yıl önce yine birlikte kaleme aldıkları 'Dön Demeyi Unuttum' şarkısını seslendiren ikili, performansları ile etkinlik alanını dolduran yüzlerce kişiyi büyüledi.