Cadde Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim!

Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim!

28.01.2024 - 10:33 | Son Güncellenme:

Futbolcu Şener Özbayraklı'yla evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Şilan Makal, Bebek'te görüntülendi. Ekranlara geri döneceğini söyleyen oyuncu  "Görüşmelere başladım" dedi.

Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim

Şilan Makal (30), uzun süre aşk yaşadığı, kendisinden üç yaş büyük futbolcu Şener Özbayraklı (33) ile Mayıs 2020'de hayatını birleştirmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten kısa bir süre sonra bebek haberi gelmişti.

Haberin Devamı

ANNELİK HEYECANI YAŞADI

Sağlıklı bir hamilelik geçiren ve bu süreçte ekranlarda yer almayacağını açıklayan Şilan Makal, Ağustos 2021'de oğlu Şener'i kucağına almıştı. Güzel oyuncu, doğum sonrası evine gelen çiçekleri Instagram hesabında paylaşarak, "Herkese çok" diye yazmıştı.

Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim

"EN ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ"

Doğum yaptıktan iki hafta sonra 28 yaşına basan Makal, yeni yaşını evinin bahçesinde kutlamıştı. Oyuncu, minik oğluyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim


Bebeğini kucağından ayırmayan çiçeği burnunda anne Şilan Makal, anne-oğul pozuna, "En güzel hediyem..." notunu düşmüştü. Makal, başka bir karesinde de "En anlamlı doğum günü..." ifadelerini kullanmıştı.
Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim

Haberin Devamı

BEBEK'TE GÖRÜNTÜLENDİ

Oyuncu önceki gün Bebek'te görüntülendi. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen oyuncu "Biraz işlerim vardı, onları hallettim, hazır gelmişken de yürümek istedim" dedi.

"GÜZEL BİR İŞLE DÖNMEK İSTİYORUM"

Ekranlara geri döneceğini söyleyen oyuncu, "Görüşmelere başladım, net bir şey yok ama çok da uzun sürmez bu durum, güzel bir işle dönmek istiyorum" diye konuştu.

Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim

"DÜNYANIN EN ZOR İŞİYMİŞ"

Muhabirler ile anne olduktan sonraki tecrübelerini paylaşan Makal "Güzel, eğlenceli ama zorlu bir 2 yılı geride bıraktım. Çocuk büyütmek kolay bir iş değilmiş, dünyanın en zor işiymiş hatta, Şener ilk olarak 'Anne' dedi, eşim bozuldu bu duruma ama sonuçta ben onunla daha fazla vakit geçiriyorum, gayet normal ilk olarak 'Anne' demesi. Kim daha çok ilgileniyorsa ekmeğini o yiyor" diye konuştu.

"ADIYLA YAŞASIN İSTEDİM"

Çocuğunun adının babasıyla aynı olmasını kendisinin istediğini söyleyen oyuncu "Çocuk doğdu, bir ay geçti hala isimsizdi. İlk doğduğunda Şener'e çok benziyordu. Ben de çok aşıktım eşime. Adıyla yaşasın istedim ve eşimin adını koydum" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.