Cadde Simge Sağın'ın bitmeyen tatili! Teknede kamera karşısına geçti

Simge Sağın'ın bitmeyen tatili! Teknede kamera karşısına geçti

25.08.2023 - 08:49 | Son Güncellenme:

'Aşkın Olayım' şarkısı ile son dönemde büyük bir popülariteye kavuşan ünlü şarkıcı Simge Sağın, teknede çekilen yeni tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Simge Sağının bitmeyen tatili Teknede kamera karşısına geçti

Güzel şarkıcı Simge Sağın, son dönemde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının çalınmasıyla gündemden düşmüyor.

Haberin Devamı

"MÜZİK BİRLEŞTİRİCİDİR"

Beşiktaşlı olmasına rağmen sarı-kırmızılı takımın kalbinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen ünlü isim, bir konserinde şu ifadeleri kullanmıştı:

Koyu bir Beşiktaşlıyım ama Icardi ve Galatasaray’ın da kalbimde yeri ayrı. Tribünlerde sadece 'Aşkın Olayım'ı değil, 'Öpücem'i de duyuyorum. Ne mutlu bana! Müzik birleştiricidir, hepimizi bir araya getirir. Şarkılar şifadır, mutluluktur.

Simge Sağının bitmeyen tatili Teknede kamera karşısına geçti

BİKİNİYLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Şimdilerde tatilin tadını çıkaran 42 yaşındaki Sağın, 1.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirmeyi başardı.

Simge Sağının bitmeyen tatili Teknede kamera karşısına geçti

Sayfasının hikayeler bölümünden teknede çekilen pozlarını peş peşe yayınlanan Simge, fit haliyle kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.