Cadde Simge Ünal: Bundan sonra lükse veda ediyorum!

Simge Ünal: Bundan sonra lükse veda ediyorum!

02.09.2023 - 09:12 | Son Güncellenme:

"Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor. Fakir biriyle sevgili olmam" itirafı çok konuşulan, beğendiği ayakkabıya 200 bin TL vereceğini açıklayan Simge Ünal, artık para biriktirip, gayrimenkule yatırım yapacağını söyledi.

Simge Ünal: Bundan sonra lükse veda ediyorum

Bir dönem sunuculuk da yapan Simge Ünal, dikkat çeken bir karara imza attı. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışındaki organizasyonlarda da podyuma çıkan genç model, artık tasarruf yapacağını söyledi.

Haberin Devamı

"PARA BİRİKTİRSEM İKİ EV ALMIŞTIM"

Simge Ünal, "Lüks yaşantımdan kısmen vazgeçiyorum. Bir senede en az 10-15 ülkeye tatile gidiyordum. Artık para biriktirip, gayrimenkul alacağım. Mesleğe başladığımdan beri seyahatlare, kıyafete, çantaya ve ayakkabıya verdiğim parayı biriktirsem iki ev almıştım. Bundan sonra lükse veda ediyorum" dedi.

Simge Ünal: Bundan sonra lükse veda ediyorum

"BUNDAN SONRA DA BUSINESS UÇACAĞIM"

28 yaşındaki güzel, geçtiğimiz yıl "Hem iş hem de tatil için sürekli uçuyorum. Yılda neredeyse 50-60 defa uçak yolculuğu yapıyorum. Pandemi nedeniyle business tercih ediyordum. Bundan sonra da business yolculuk yapacağım" açıklamasıyla gündem olmuştu.

Simge Ünal: Bundan sonra lükse veda ediyorum

"200 BİN TL'LİK AYAKKABIYI ALIRDIM"

Ünlü isim, "Çağla Şıkel'in 200 bin TL'lik ayakkabının fiyatını Amerika'daki arkadaşına sorduracağı" haberleri hatırlatılınca ise "Parası olan verir diye düşünüyorum. Ben kendimi mutlu etmek için alırdım, kesinlikle vazgeçmezdim" ifadelerini kullannmıştı.

Simge Ünal: Bundan sonra lükse veda ediyorum