Cadde Sinem Kobal'ın ayağı korkuttu! Eşinin desteğiyle düğüne katıldı

Sinem Kobal'ın ayağı korkuttu! Eşinin desteğiyle düğüne katıldı

14.08.2023 - 07:52 | Son Güncellenme:

Didem Keleş ve İsmail Akyazıcı çiftinin düğününde görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ve Hilal Altınbilek, muhabirlerin sorularını yanıtladı Bir ayağı sarılı şekilde düğüne gelen Sinem Kobal herkesi korkuttu.

Sinem Kobalın ayağı korkuttu Eşinin desteğiyle düğüne katıldı

Didem Keleş ve İsmail Akyazıcı çifti önceki gün Pamera Garden'da dünyaevine girdi. Çifti bu mutlu gününde Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, Hilal Altınbilek gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

"İLİŞKİMİZ GAYET GÜZEL GİDİYOR"

Düğün öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hilal Altınbilek "Tatilden yeni döndüm. Gayet güzel geçti. Yeni sezona hazırım" dedi. Mehmet Can Uzun ile bir süredir birliktelik yaşayan oyuncu muhabirlerin 'İlişkiniz nasıl gidiyor?' sorusuna, "Gayet güzel gidiyor. Her şey yolunda" diyerek cevap verdi.

Sinem Kobalın ayağı korkuttu Eşinin desteğiyle düğüne katıldı

SİNEM KOBAL YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Bir ayağı sarılı şekilde düğüne gelen Sinem Kobal herkesi korkuttu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun yardımıyla araçtan inen güzel oyuncunun yürümekte zorlanması dikkat çekti.

Sinem Kobalın ayağı korkuttu Eşinin desteğiyle düğüne katıldı

"MERDİVENLERDEN İNERKEN AYAĞIM KAYDI"

Muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan oyuncu "Merdivenden inerken ayağım kaydı. Tatsız bir burkulma oldu. Kırık ya da çatlak yok. Sanırım bir haftaya geçer. Şimdilik üstüne basamıyorum" diyerek duruma açıklık getirdi.

Sinem Kobalın ayağı korkuttu Eşinin desteğiyle düğüne katıldı

Haberin Devamı

EŞİNE TAKILDI

Düğünde nikah şahidi olan Kenan İmirzalıoğlu "Evet' diyene kadar bir gerilim oluyor ama 'evet' dediklerinde bir rahatlama oluyor" dedi.  Oyuncu, "Biz evet derken ayağa ilk kim bastı, arkadaşlar merak ederler" diyerek eşi Sinem Kobal'a takıldı. Sinem Kobal ise "Dalgınlığıma geldi, bak şimdi artık ben basıyorum" dedi.