Cadde Sinem Sülün 'takıların iadesi' davasını kaybetti!

Sinem Sülün 'takıların iadesi' davasını kaybetti!

18.03.2021 - 09:19 | Son Güncellenme:

Miss Model Of Turkey 2005 birincisi Sinem Sülün ile tekstilci Mustafa Yüksel, yedi yıl önce evlendi. Eşinin isteği üzerine modelliği bırakan Sülün, kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ile kayınpederi Sami Yüksel'in sürekli evliliklerine müdahale ettiğini söyledi.

Sinem Sülün takıların iadesi davasını kaybetti

Sinem Sülün, bir yıl sonra eşi Mustafa Yüksel'e boşanma davası açtı. Sülün ayrıca yatak odasına dinleme cihazı yerleştirdiği iddiasıyla eski eşi, eski kayınvalidesi ve kayınpederinden şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Mahkeme, eski kayınpeder ve kayınvalide hakkında 2’şer yıl 6’şar ay 15 gün hapis cezası verdi. Sülün ayrıca 20 bin lira manevi tazminatı da faiziyle kazandı.

Sinem Sülün takıların iadesi davasını kaybetti

350 BİN TL'LİK OTOMOBİL!
Hürriyet'in haberine göre; Sinem Sülün, düğünde takılan ziynet eşyalarının kendisine iade edilmediği gerekçesiyle de eski eşi ile ailesine 162 bin 772 lira ve 52 bin dolarlık dava açtı.

Davaya cevap veren Yüksel ailesi, Sülün’ün 350 bin TL’lik otomobilini düğündeki takılarını bozdurarak aldığını iddia etti. Mahkeme, önceki gün eski modelin düğünde takılan nakit ve ziynet alacağı iadesiyle ilgili davasını reddetti.